Povezane vesti
"Pod stresom sam, bila sam kod doktora": Indi se oglasila nakon saobraćajne nezgode: Evo u kakvom je stanju pevačica
Blic pre 17 dana
Pevačica Indira Indi Aradinović juče je imala udes u Višnjičkoj ulici u Beogradu, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća. Indi je otkrila da automobil nakon udesa ne može da upali, a istakla je da tom prilikom nije zadobila povrede. - Juče je… »
"Bila sam kod doktora, pod stresom sam" Oglasila se Indi nakon saobraćajke koju je doživela! Učestvovala u lančanom sudaru…
Kurir pre 17 dana
Pevačica Indi Aradinović juče je učestovala u lančanom sudaru koji se desio u Višnjičkoj ulici u Beogradu, na opštini Palilula. Ona se nakon udesa oglasila na svom Instagramu i otkrila da ona nije kriva za nezgodu koja se desila. Pored toga… »
Vesti dana »
Raniji slučajevi u kojima su izraelski političari izbjegli evropske sudove
Al Jazeera pre 42 minutajoš 51 povezana
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO Akcija Zastani Srbijo: Sve je stalo na 15 minuta, učesnici protesta napadnuti na više mesta
Nova pre 1 minutjoš 36 povezanih
„Nepoznato se približava, rizik od globalnog sukoba realan“: Poljski premijer o ruskoj eskalaciji
Danas pre 49 minutajoš 33 povezane