Povezane vesti

Ostavio pušku uz bukvu i rekao ajde da popijemo po rakiju: Muškarac iz sela Brajkovac tvrdi da je pričao sa opasnim…

Ostavio pušku uz bukvu i rekao ajde da popijemo po rakiju: Muškarac iz sela Brajkovac tvrdi da je pričao sa opasnim…

RINA pre 1 dan
Ostavio pušku uz bukvu i rekao ajde da popijemo po rakiju: Muškarac iz sela Brajkovac tvrdi da je pričao sa opasnim beguncem, Aliju Balijagića meštani viđaju a policija ne može da ga nađe (FOTO)(VIDEO) Prijepolje – Intenzivna potraga za odbeglim… »
"Spavao sam kod komšije, mislio sam da će se vratiti": Muškarac u strahu nakon susreta sa ubicom iz Bijelog Polja

"Spavao sam kod komšije, mislio sam da će se vratiti": Muškarac u strahu nakon susreta sa ubicom iz Bijelog Polja

Mondo pre 11 sati
Potraga za ubicom iz Bijelog Polja traje već deset dana. Intenzivna potraga za odbeglim Alijom Balijgićem traje deset dana, a za njim tragaju crnogorska, ali i od pre par dana i srpska policija. Prema poslednjim informacijama on je nakon sela Ivezići… »
Ostavio pušku uz bukvu i rekao ajde da popijemo po rakiju: Muškarac tvrdi da je pričao sa ubicom iz Crne Gore

Ostavio pušku uz bukvu i rekao ajde da popijemo po rakiju: Muškarac tvrdi da je pričao sa ubicom iz Crne Gore

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Intenzivna potraga za odbeglim Alijom Balijgićem traje deset dana, a za njim tragaju crnogorska, ali i od pre par dana i srpska policija. Prema pioslednjim informacijama on je nakon sela Ivezići, viđen u udaljenom planinskom… »

Vesti dana »