Povezane vesti

"Ušla sam u sobu i zatekla ga nepomičnog": Marina Tucaković bi danas napunila 71, a ovo je bila njena najveća bol

"Ušla sam u sobu i zatekla ga nepomičnog": Marina Tucaković bi danas napunila 71, a ovo je bila njena najveća bol

Mondo pre 17 dana
Sa odlaskom Marine Tucaković, i danas ne mogu da se pomirne brojni pevači i saradnici. Jedna od najistaknutijih tekstopisaca sa ovih prostora, Marina Tucaković, koja je pre tri godine izgubila bitku s teškom bolešću, danas bi proslavila svoj 71… »
"Zatekla sam ga kako nepomično leži": Marina Tucaković danas bi napunila 71 godinu, a njen život obeležila je smrt sina…

"Zatekla sam ga kako nepomično leži": Marina Tucaković danas bi napunila 71 godinu, a njen život obeležila je smrt sina…

Blic pre 17 dana
Jedna od najpoznatijih tekstopisaca Marina Tucaković, koja je pre tri godine izgubila bitku sa opakom bolešću, danas bi napunila 71. godinu. Marina je poslednje danje svog života je provela u KBC Dragiša Mišović i godinama unazad se borila sa… »
Ove pesme je napisala Marina Tucaković! Danas bi slavila 71. rođendan, a pevači su se utrkivali da rade s njom! Neki hitovi…

Ove pesme je napisala Marina Tucaković! Danas bi slavila 71. rođendan, a pevači su se utrkivali da rade s njom! Neki hitovi…

Kurir pre 17 dana
Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine u Beogradu, u 68. godini, nakon dugogodišnje borbe sa karcinomom dojke. Marina je naš najplodonosniji tekstopisac, a rođena je 4. novembra 1953. godine i danas bi proslavila 71… »

Vesti dana »