Povezane vesti
Zadužio me je za naredna tri života: Zoran Dašić Daša progovorio o Bori Čorbi, pa otkrio zbog čega je napustio grupu
Večernje novosti 04.11.2024
ZORAN DAŠIĆ DAŠA progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. Foto: V. Ilić, Novosti On je istakao da ga je frontmen "Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška… »
Otkrila se istina o Bori čorbi! Poznati muzičar ispričao aposlutno sve: "Zadužio me je za naredna tri života..."
Kurir 04.11.2024
Muzičar Zoran Dašić Daša progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. On je istakao da ga je frontmen "Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška od prvog dana… »
"Zadužio me je za naredna tri života": Muzičar progovorio o Bori Čorbi, pa otkrio zbog čega je napustio grupu
Blic 04.11.2024
Muzičar Zoran Dašić Daša progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. On je istakao da ga je frontmen " Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška od prvog dana… »
Vesti dana »

Poseta Marte Kos: Koje poruke je komesarka donela u Beograd i šta mogu da očekuju vlast i opozicija, a šta građani?
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane

Zaharova: Upozorenja EU Vučiću oko posete Moskvi su banditizam i ucena
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih

Završen sastanak premijera Macuta i rektora Đokića: Održan u zgradi Vlade Srbije, razgovorima prisustvovali i predstavnici Univerziteta "prošao relativno dobro"
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane

Studenti danas trče do Beča, poziv za protest ispred Vlade 1. maja (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 32 povezane