Povezane vesti
Zadužio me je za naredna tri života: Zoran Dašić Daša progovorio o Bori Čorbi, pa otkrio zbog čega je napustio grupu
Večernje novosti pre 17 dana
ZORAN DAŠIĆ DAŠA progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. Foto: V. Ilić, Novosti On je istakao da ga je frontmen "Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška… »
Otkrila se istina o Bori čorbi! Poznati muzičar ispričao aposlutno sve: "Zadužio me je za naredna tri života..."
Kurir pre 18 dana
Muzičar Zoran Dašić Daša progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. On je istakao da ga je frontmen "Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška od prvog dana… »
"Zadužio me je za naredna tri života": Muzičar progovorio o Bori Čorbi, pa otkrio zbog čega je napustio grupu
Blic pre 18 dana
Muzičar Zoran Dašić Daša progovorio je o kumu legendi rokenrola Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra. On je istakao da ga je frontmen " Riblje čorbe" uvek podržavao i davao vetar u leđa Legendama i bio im velika podrška od prvog dana… »
Vesti dana »
Uživo Srbija je paralisana: Prestonica totalno blokirana; Domaćinstva bez struje; Vetar nosi krovove FOTO/VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 24 povezane
Reagovanja na proteste u Novom Sadu i Beogradu: Pokušaji da se zaustavi normalan život
RTV pre 1 satjoš 52 povezane
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 3 satajoš 47 povezanih
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 17 minutajoš 42 povezane