Povezane vesti
"Upoznao sam Rodrija, reći ću vam zašto on, a ne Vinisijus": Zvezdan Terzić očitao lekciju svima u Zvezdi
Mondo 04.11.2024
Generalni direktor Crvene zvezde objasnio mladima u Zvezdi zašto bi trebalo da slede Rodrijev primer čime god da se budu bavili, ne samo u sportu. Generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, obratio se na skupu… »
"Voleo bih da svi ličite na Rodrija, a ne na razmaženog Vinisijusa": Terzić poslao poruku Zvezdinim mališanima
Telegraf 04.11.2024
Preporučujemo. Tradicionalno osmi put zaredom je u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda održan “Zvezdin ponedeljak”, događaj koji okuplja najbolje članove crveno-belog kolektiva. Prisutnima se obratio generalni direktor kluba - Zvezdan Terzić. -… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 17 povezanih
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
N1 Info pre 51 minutajoš 18 povezanih
Predsednik Vučić obilazi radove kod Leskovca: Rešava se višedecenijski problem meštana Gornjih i Donjih Sinkovaca; vrednost puta skoro 140 miliona dinara
Dnevnik pre 31 minutajoš 9 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 36 minutajoš 7 povezanih
Vukanović: „Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše“
Serbian News Media pre 47 minutajoš 6 povezanih