Povezane vesti

Prof. Dragan Milić: Izbačen sam s Medicinskog fakulteta, politika pobedila struku

Prof. Dragan Milić: Izbačen sam s Medicinskog fakulteta, politika pobedila struku

Insajder pre 8 sati
Profesor Dragan Milić objavio je u ponedeljak, 4. novembra, da je Senat Univerziteta u Nišu izdao zvaničnu odluku o njegovom izbacivanju sa Medicinskog fakulteta u Nišu. 'Nakon bezbroj kršenja procedura izbornog procesa, Senat je zanemario i predlog… »
Doktor Milić saopštio da je zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Doktor Milić saopštio da je zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Euronews pre 8 sati
Direktor niške Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju Dragan Milić objavio je na društvenim mrežama da je danas i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. "Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog… »
Dragan Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta

Dragan Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta

Vreme pre 10 sati
Lider niške opozicije dr Dragan Milić saopštio je da nije izabran za redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura… »
Dr Milić objavio da je izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

N1 Info pre 12 sati
Dr Dragan Milić saopštio je na društvenim mrežama da je danas i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura… »
Dr Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Dr Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Nova pre 11 sati
: Dr Dragan Milić saopštio je na društvenim mrežama da je danas i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura… »
Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Jugmedia pre 11 sati
Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura izbornog procesa, Senat je zanemario i predlog šest redovnih profesora kardiohirurgije sa Medicinskog fakulteta u Beogradu da… »

Novi magazin pre 12 sati
Dr Dragan Milić saopštio je na društvenim mrežama da je danas i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura… »
Dr Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta, osveta za izbore i očišćene liste čekanja

Dr Milić: Izbačen sam sa Medicinskog fakulteta, osveta za izbore i očišćene liste čekanja

Radio 021 pre 11 sati
Dr Dragan Milić objavio je da je danas i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. "Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura izbornog procesa, Senat je… »

Vesti dana »