Povezane vesti
Inđija: Muškarac pronađen mrtav, policija uhapsila osumnjičenog
In medija 04.11.2024
Pronađen leš muškarca starog 66 godina u ulici Vojvode Stepe u Inđiji, počinilac uhapšen. Policija je danas oko 17 časova u Ulici vojvode Stepe u Inđiji otkrila telo muškarca starog 66 godina. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni N.B. (75) iz… »
Ubijen muškarac u Inđiji! Napadač ga nasmrt pretukao drvenom palicom, pa pobegao
Mondo 04.11.2024
Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo. Policija je u Inđiji, u Ulici vojvode Stepe, otkrila leš muškarca (66), saznaje Telegraf. Njega je drvenom palicom nasmrt pretukao drugi muškarac (75). Pošto je pretukao muškarca, osumnjičeni je pobegao… »
Muškarac pretučen drvenom palicom na smrt! Užas u Inđiji: Napadač pobegao, ali je ubrzo dolijao
Kurir 04.11.2024
Telo muškarca (66) pronađeno je večeras u Inđiji, u Ulici vojvode Stepe. Prema prvim infromacijama, njega je drvenom palicom nasmrt pretukao drugi muškarac (75). Pošto je pretukao muškarca, osumnjičeni je pobegao, usled čega je policija raspisala potragu… »
Užas u Inđiji: Muškarac pretučen na smrt drvenom palicom
Telegraf 04.11.2024
Preporučujemo. Policija je u Inđiji, u Ulici vojvode Stepe, otkrila leš muškarca (66), saznaje Telegraf. Njega je drvenom palicom nasmrt pretukao drugi muškarac (75). Pošto je pretukao muškarca, osumnjičeni je pobegao. Policija je raspisala potragu i… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 54 minutajoš 63 povezane

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 9 minutajoš 53 povezane

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 34 minutajoš 37 povezanih