Povezane vesti
Greta Tunberg na protestu u Tbilisiju: "Ovde sam da podržim građane i aktiviste koji se zalažu za osnovna prava"
Euronews 04.11.2024
Švedska ekološka aktivistkinja Greta Tunberg danas je učestvovala na protestu protiv navodne izborne prevare u Gruziji, na kojima je pobedu proglasila vladajuća stranka Gruzijski san koja se smatra pro-ruskom. ''Ovde sam da izrazim svoju podršku i… »
Protesti u Tbilisiju zbog navodne izborne prevare stranke Gruzijski san
Euronews 04.11.2024
Nekoliko hiljada demonstranata izašlo je u ponedeljak na ulice Tbilisija, glavnog grada Gruzije, na proteste zbog navodne prevare na parlamentarnim izborima održanim prošlog meseca, na kojima je pobedu proglasila vladajuća stranka Gruzijski san koja se… »
Protesti u Tbilisiju zbog navodne izborne prevare stranke Gruzijski san: Stigla i Greta Tunberg
Telegraf 04.11.2024
Preporučujemo. Nekoliko hiljada demonstranata izašlo je u ponedeljak na ulice Tbilisija, glavnog grada Gruzije, na proteste zbog navodne prevare na parlamentarnim izborima održanim prošlog meseca, na kojima je pobedu proglasila vladajuća stranka… »
Vesti dana »
Počela isplata 6.000 dinara građanima Srbije: Ko danas dobija novac, a ko mora da sačeka
Bonitet pre 34 minutajoš 32 povezane
Anketa: Trampova popularnost na istorijski niskom nivou
Pravo u centar pre 44 minutajoš 15 povezanih
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Prve pahulje usred septembra: Temperature će iz dana u dan naglo opadati; Na ova dva mesta u Srbiji će danas pasti sneg
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih