Povezane vesti
Predsednik Vučić: Ovde nema korupcije, ovde je reč o greški struke
Vreme pre 9 sati
Gostujući u „Ćirilici“, predsednik Vučić je objasnio narodu ko je kriv za tragediju u Novom Sadu, otkrio im da on nije izmislio tajnost ugovora sa kineskim firmama, te da će opoziciji ponuditi savetodavni referendum. Predsednik Aleksandar Vučić… »
"Vladu nećete srušiti; Ili savetodavni referendum ili mene da ubijete, treće rešenje za vas ne postoji"
B92 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je demonstrantima da Vladu neće srušiti. "Nećete srušiti Vladu Srbije. Pa da uspeju da je sruše, da Vučević kaže sutra evo, nemamo Vladu Srbije, pa kome ću ja da dam mandat, nikome od njih neću jer… »
"Ukoliko je narod saglasan sa tim, tog dana dajem ostavku" Vučić ponudio rešenje za razrešenje, pa spomenuo referendum…
Kurir pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je, između ostalog, gotorio i o zahtevima za njegovo razrešenje — prilikom čega je ponudio rešenje. - Skupština bez problema sa 126… »
"Može da se dogodi da ovi izbori donesu mir ili produžetak rata koji bi nas odveo u 3. Svetski rat" Vučić: Tramp je imao…
Kurir pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je, između ostalog, gotorio i o predstojećim predsedničkim izborima u Americi. - Ne znam ko će da pobedi, mala je margina. Tramp je imao… »
Vučić: Tramp za nijansu bliži pobedi, možda najvažniji izbori - za mir ili rat
Euronews pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se do subote sa 90 odsto sigurnosti znati ko će pobediti na predsedničkim izborima u SAD, kako je rekao, možda najvažnijim izborima u istoriji - izborima za mir ili produžetak rata, kao i da… »
Vesti dana »
Vladimir Đukanović: Vesić ispao gospodin čovek, nema šta da mu se zameri
Radio 021 pre 49 minutajoš 5 povezanih
Projektantkinja rekonstrukcije stanice u Novom Sadu istovremeno angažovana i u CIP-u i u firmi za nadzor?
Forbes pre 54 minutajoš 2 povezane
Protest zbog nesreće na Železničkoj stanici danas u Novom Sadu: Prvo simbolični, pa radikalni potezi
Radio 021 pre 31 minutajoš 3 povezane