Povezane vesti
"Vladu nećete srušiti; Ili savetodavni referendum ili mene da ubijete, treće rešenje za vas ne postoji"
B92 pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je demonstrantima da Vladu neće srušiti. "Nećete srušiti Vladu Srbije. Pa da uspeju da je sruše, da Vučević kaže sutra evo, nemamo Vladu Srbije, pa kome ću ja da dam mandat, nikome od njih neću jer… »
"Ukoliko je narod saglasan sa tim, tog dana dajem ostavku" Vučić ponudio rešenje za razrešenje, pa spomenuo referendum…
Kurir pre 17 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je, između ostalog, gotorio i o zahtevima za njegovo razrešenje — prilikom čega je ponudio rešenje. - Skupština bez problema sa 126… »
"Može da se dogodi da ovi izbori donesu mir ili produžetak rata koji bi nas odveo u 3. Svetski rat" Vučić: Tramp je imao…
Kurir pre 17 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je, između ostalog, gotorio i o predstojećim predsedničkim izborima u Americi. - Ne znam ko će da pobedi, mala je margina. Tramp je imao… »
Vučić: Tramp za nijansu bliži pobedi, možda najvažniji izbori - za mir ili rat
Euronews pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se do subote sa 90 odsto sigurnosti znati ko će pobediti na predsedničkim izborima u SAD, kako je rekao, možda najvažnijim izborima u istoriji - izborima za mir ili produžetak rata, kao i da… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 43 minutajoš 24 povezane
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 40 minutajoš 127 povezanih
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 12 minutajoš 24 povezane
Tokom noći opasnost od stvaranja poledice na putevima, zimske službe JKP "Put" na terenu
RTV pre 2 satajoš 40 povezanih