Povezane vesti
Ceca brutalno iskreno o zatvorskim danima: "Kosti su mi se smrzavale u ćeliji, bilo je nehumano, danima nisam jela"
Mondo 04.11.2024
Svetlana Ceca Ražnatović ne želi da se seća 2000. godine, kada je izgubila supruga, ali i 2003. kada je tokom operacije Sablja završila u zatvoru. Ceca je za odmah po izaslasku iz zatvora, u kom se našla tokom akcije "Sablja", dala intervju za Svet. Evo… »
"Kosti su mi se smrzavale u ćeliji, bilo je bedno i nehumano" Ceca brutalno iskreno o zatvorskim danima: Satanizovali su me…
Kurir 04.11.2024
Svetlana Ceca Ražnatović ne želi da se seća 2000. godine, kada je izgubila supruga, ali i 2003. godinu želi da zaboravi kadaje tokom operacije Sablja završila u zatvoru. Ceca je za Svet odmah po izaslasku iz zatvora dala intervju. Evo šta je rekla o… »
Vesti dana »

Stiglo osveženje, danas pretežno oblačno u Sremskoj Mitrovici, temperatura do 24 stepena
Ozon pre 39 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Umro tvorac žileta, Tajson protivnika ugrizao za uvo, EP osudio zločin u Srebrenici
Radio 021 pre 19 minutajoš 2 povezane

(Foto) blokade u Srbiji: Akcije planirane za danas odložene, sve saobraćajnice prohodne
Blic pre 9 minutajoš 2 povezane

Tramp: Prirediću malo iznenađenje Rusiji; Moskva: Novo američko oružje Kijevu ne doprinosi miru
RTV pre 44 minutajoš 2 povezane

Šta su superćelijske oluje i zašto su sve češće u Srbiji? Meteorološkinja otkrila kada je moguć manji tornado
Mondo pre 14 minutajoš 2 povezane