Повезане вести

Ово је тешко повређена Теодора (23) из Кисача, мајка једногодишње бебе "Испод рушевина у Новом Саду дозивала је своје дете…

Ово је тешко повређена Теодора (23) из Кисача, мајка једногодишње бебе "Испод рушевина у Новом Саду дозивала је своје дете…

Курир 05.11.2024
Теодора М. (23) из Кисача, млада мајка једногодишње бебе и студент медицине тешко је повређена 1. новембра када се обрушила надстрешница на Железничкој станици Нови Сад. Незапамћена трагедија догодила се у петак неколико минута… »
„Теодора је мајка девојчице од годину дана. Тренутно се боре за њен живот. Ко ће да одговара за то?“: Неутешни пријатељи…

„Теодора је мајка девојчице од годину дана. Тренутно се боре за њен живот. Ко ће да одговара за то?“: Неутешни пријатељи…

Нова 05.11.2024
: "Теодора је мајка девојчице од годину дана. Тренутно се боре за њен живот. Ко ће да одговара за то што је ова прелепа девојка и мајка изгубила обе ноге и део карлице? Има ли опроста? Ако мене питате, нема. Морају сви да… »
Упалила свећу за настрадале: Дара Бубамара објавила снимак са места несреће, мук испред Железничке станице у Новом Саду

Упалила свећу за настрадале: Дара Бубамара објавила снимак са места несреће, мук испред Железничке станице у Новом Саду

Мондо 05.11.2024
Певачица Дара Бубамара објавила снимак на друштвеним мрежама. Србију је 1. новембра задесила велика трагедија када се на Железничкој станици у Новом Саду срушила надстрешница, приликом чега је настрадало 14 особа. Новосађани, али… »
Дара Бубамара посетила Железничку станицу у Новом Саду: На месту несреће оставила две ствари ФОТО

Дара Бубамара посетила Железничку станицу у Новом Саду: На месту несреће оставила две ствари ФОТО

Нова 05.11.2024
: Србију је 1. новембра задесила велика трагедија када се на Железничкој станици у Новом Саду срушила надстрешница, приликом чега је настрадало 14 особа. Новосађани, али и људи из свих крајева Србије, не престају да одају почаст… »
"Нисам знала да је то последњи пут да га видим": Комшиница срела Вукашина тик пред пад надстрешнице у Новом Саду

"Нисам знала да је то последњи пут да га видим": Комшиница срела Вукашина тик пред пад надстрешнице у Новом Саду

Мондо 05.11.2024
Комшиница је говорила о последњим моментима Вукашина Раковића ког је срела пре него што се урушила надстрешница у Новом Саду. Вукашин Раковић (69) из Буковца настрадао је у петак када се срушила бетонска конструкција на… »
Маја Маријана подржала колеге које су наступале на Дан жалости: "Сигурна сам да нису могли да откажу"

Маја Маријана подржала колеге које су наступале на Дан жалости: "Сигурна сам да нису могли да откажу"

Блиц 04.11.2024
У језивој трагедији на Железничкој станици Нови Сад, страдало је 14 особа када се у петак, 1. новембра, око 11.50 сати слушила надстрешница. У Србији је проглашен дан жалости, а у Новом Саду тродневна жалост. Бројне јавне… »
"Погледао сам ниже и видео да нема ноге": Потресна исповест таксисте који је помагао повређенима на Железничкој станици: Нисам…

"Погледао сам ниже и видео да нема ноге": Потресна исповест таксисте који је помагао повређенима на Железничкој станици: Нисам…

Блиц 04.11.2024
Трчао сам након детонације и улетео са друге стране станице како би помогнем повређенима. Видим дечка отпозади, делује ми на прву да је добро. Прилазим му, а он у седећем положају. Блед као крпа, а нема обе ноге, нема крви. Са… »
"Само да не зна како изгледа унутрашњост затвора у Барси и да не зна шкаљарски клан" Јелена одбрусила Кији, а она наставља…

"Само да не зна како изгледа унутрашњост затвора у Барси и да не зна шкаљарски клан" Јелена одбрусила Кији, а она наставља…

Блиц 04.11.2024
У Србији је у суботу 2. новембра био проглашен Дан жалости, те су бројне јавне личности отказале због тога наступе у земљи и иностранству. Међутим, има и оних који су ипак певали у суботу увече. Тим поводом се огласила Слобина… »

Вести дана »