Povezane vesti
Ovo je teško povređena Teodora (23) iz Kisača, majka jednogodišnje bebe "Ispod ruševina u Novom Sadu dozivala je svoje dete…
Kurir 05.11.2024
Teodora M. (23) iz Kisača, mlada majka jednogodišnje bebe i student medicine teško je povređena 1. novembra kada se obrušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. Nezapamćena tragedija dogodila se u petak nekoliko minuta pre podne, dok su putnici… »
„Teodora je majka devojčice od godinu dana. Trenutno se bore za njen život. Ko će da odgovara za to?“: Neutešni prijatelji…
Nova 05.11.2024
: "Teodora je majka devojčice od godinu dana. Trenutno se bore za njen život. Ko će da odgovara za to što je ova prelepa devojka i majka izgubila obe noge i deo karlice? Ima li oprosta? Ako mene pitate, nema. Moraju svi da odgovaraju", ovim rečima… »
Upalila sveću za nastradale: Dara Bubamara objavila snimak sa mesta nesreće, muk ispred Železničke stanice u Novom Sadu
Mondo 05.11.2024
Pevačica Dara Bubamara objavila snimak na društvenim mrežama. Srbiju je 1. novembra zadesila velika tragedija kada se na Železničkoj stanici u Novom Sadu srušila nadstrešnica, prilikom čega je nastradalo 14 osoba. Novosađani, ali i ljudi iz svih krajeva… »
Dara Bubamara posetila Železničku stanicu u Novom Sadu: Na mestu nesreće ostavila dve stvari FOTO
Nova 05.11.2024
: Srbiju je 1. novembra zadesila velika tragedija kada se na Železničkoj stanici u Novom Sadu srušila nadstrešnica, prilikom čega je nastradalo 14 osoba. Novosađani, ali i ljudi iz svih krajeva Srbije, ne prestaju da odaju počast tragično nastradalima, a… »
"Nisam znala da je to poslednji put da ga vidim": Komšinica srela Vukašina tik pred pad nadstrešnice u Novom Sadu
Mondo 05.11.2024
Komšinica je govorila o poslednjim momentima Vukašina Rakovića kog je srela pre nego što se urušila nadstrešnica u Novom Sadu. Vukašin Raković (69) iz Bukovca nastradao je u petak kada se srušila betonska konstrukcija na železničkoj stanicu Novi Sad, a… »
Maja Marijana podržala kolege koje su nastupale na Dan žalosti: "Sigurna sam da nisu mogli da otkažu"
Blic 04.11.2024
U jezivoj tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad, stradalo je 14 osoba kada se u petak, 1. novembra, oko 11.50 sati slušila nadstrešnica. U Srbiji je proglašen dan žalosti, a u Novom Sadu trodnevna žalost. Brojne javne ličnosti oglasile su se povodom… »
"Pogledao sam niže i video da nema noge": Potresna ispovest taksiste koji je pomagao povređenima na Železničkoj stanici: Nisam…
Blic 04.11.2024
Trčao sam nakon detonacije i uleteo sa druge strane stanice kako bi pomognem povređenima. Vidim dečka otpozadi, deluje mi na prvu da je dobro. Prilazim mu, a on u sedećem položaju. Bled kao krpa, a nema obe noge, nema krvi. Sa knedlom u grlu ovo je… »
"Samo da ne zna kako izgleda unutrašnjost zatvora u Barsi i da ne zna škaljarski klan" Jelena odbrusila Kiji, a ona nastavlja…
Blic 04.11.2024
U Srbiji je u subotu 2. novembra bio proglašen Dan žalosti, te su brojne javne ličnosti otkazale zbog toga nastupe u zemlji i inostranstvu. Međutim, ima i onih koji su ipak pevali u subotu uveče. Tim povodom se oglasila Slobina bivša supruga, Kristina… »
Vesti dana »
BBC: Desetine delegata napustile salu tokom Netanjahuovog govora, branio vojne operacije
Mašina pre 37 minutajoš 24 povezane
"Poluga mafijaškog režima doseže i preko granice, ali videćemo se ponovo": Studenti otkazali dalje akcije u Republici Srpskoj
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 12 minutajoš 39 povezanih
On je Srbin, ona je Grkinja, vole se uprkos daljini, slika sa Marakane obišla je Srbiju
Telegraf pre 37 minutajoš 41 povezana