Povezane vesti

"Bili smo zajedno u autobusu u 11.10 sati, pola sata kasnije obrušila se nadstrešnica na njega!" Komšinica opisala poslednje…

"Bili smo zajedno u autobusu u 11.10 sati, pola sata kasnije obrušila se nadstrešnica na njega!" Komšinica opisala poslednje…

Kurir pre 3 minuta
Vukašin Raković (69) iz Bukovca nastradao je u petak kada se srušila betonska konstrukcija na železničkoj stanicu Novi Sad, a njegove komšije za Kurir navode da im je jako žao što je takav borac izgubio život. Nadstrešnica koja se nalazi na… »
"Pogledao sam niže i video da nema noge": Potresna ispovest taksiste koji je pomagao povređenima na Železničkoj stanici…

"Pogledao sam niže i video da nema noge": Potresna ispovest taksiste koji je pomagao povređenima na Železničkoj stanici…

Blic pre 10 sati
Trčao sam nakon detonacije i uleteo sa druge strane stanice kako bi pomognem povređenima. Vidim dečka otpozadi, deluje mi na prvu da je dobro. Prilazim mu, a on u sedećem položaju. Bled kao krpa, a nema obe noge, nema krvi. Sa knedlom u grlu ovo je… »
Maja Marijana podržala kolege koje su nastupale na Dan žalosti: "Sigurna sam da nisu mogli da otkažu"

Maja Marijana podržala kolege koje su nastupale na Dan žalosti: "Sigurna sam da nisu mogli da otkažu"

Blic pre 10 sati
U jezivoj tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad, stradalo je 14 osoba kada se u petak, 1. novembra, oko 11.50 sati slušila nadstrešnica. U Srbiji je proglašen dan žalosti, a u Novom Sadu trodnevna žalost. Brojne javne ličnosti oglasile su se… »
"Samo da ne zna kako izgleda unutrašnjost zatvora u Barsi i da ne zna škaljarski klan" Jelena odbrusila Kiji, a ona nastavlja…

"Samo da ne zna kako izgleda unutrašnjost zatvora u Barsi i da ne zna škaljarski klan" Jelena odbrusila Kiji, a ona nastavlja…

Blic pre 11 sati
U Srbiji je u subotu 2. novembra bio proglašen Dan žalosti, te su brojne javne ličnosti otkazale zbog toga nastupe u zemlji i inostranstvu. Međutim, ima i onih koji su ipak pevali u subotu uveče. Tim povodom se oglasila Slobina bivša supruga… »

Vesti dana »