Povezane vesti
"Nekoliko dana pre atentata osećala sam nemir..." Vojaževa majka o ubistvu Zorana Đinđića i ranjavanju njenog muža: Bol i…
Kurir pre 27 minuta
Serija "Sablja" počela je sa emitovanjem i prikazivaće kroz osam epizoda ubistvo premijera Zorana Đinđića i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. Kada se atentat dogodio sa Zoranom Đinđićem je bio i njegov telohranitelj Milan… »
"Bio je rasporen kao životinja": Žena Milana Veruovića o danu kad je izvršen atentan na Zorana Đinđića
Mondo pre 8 minuta
Žana Veruović, supruga Milana Veruovića koji je radio kao telohranitelj Zorana Đinđića, otkrila kako je saznala za atentat. Otac Mihajla Veruovića Vojaža Milan Veruović, radio je kao obezbeđenje premijera Zorana Đinđića. Kobnog dana, kada je… »
Zvezda serije „Sablja“ Dino Bajrović je sin poznatog glumca: „Tata se protivio mojoj odluci“
Nova pre 50 minuta
: Mladog Dina Bajrovića domaća publika ima prilike da gleda u seriji "Sablja" kao Sretka Kalinića. Dino je ulogom Sretka u seriji „ Sablja“ privukao pažnju, a kako je ranije rekao za glumu se odlučio kada nije uspeo da upiše arhitekturu… »
"Nekoliko dana pre samog: Atentata..." Vojaževa majka o ubistvu Zorana Đinđića i ranjavanju njenog muža: "To su bol i…
Blic pre 1 sat
Serija "Sablja" počela je sa emitovanjem u subotu 2. novembra 2024. godine, na Prvom programu RTS-a u 20 časova i prikazivaće kroz osam epizoda ubistvo premijera Zorana Đinđića i situaciju u zemlji pre i nakon 12. marta 2003. godine. Kada se atentat… »
"30 Dana sam bila u samici sa bubašvabama" Ceca hapšena "Sablji": Naslonili su joj četiri duge cevi na slepoočnicu, a na…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Ceca Ražnatović govorila je svojevremeno o akciji "Sablja" tokom koje je bila uhapšena. Policijska akcija "Sablja" ponovo je u centru pažnje s obzirom na to da je na Radio-televiziji Srbije 2. novembra počela sa emitovanjem istoimena… »
"30 dana sam bila u samici sa bubašvabama": Ceca o hapšenju u akciji Sablja, 150 policajaca joj upalo u kuću na Dedinju
Mondo pre 2 sata
Svetlana Ceca Ražnatović je u jednom intervjuu ispričala da je tek posle mesec dana dobila cimerku s kojom je mogla da "priča i plače" U Srbiji je počelo emitovanje serije " Sablja" o ubistvu premijera Zorana Đinđića i događajima koji su… »
"Tata, odakle ti taj ožiljak"? Vojaž o ocu koji je ranjen kad je upucan Đinđić: Bežali smo od mafijaša
Mondo pre 3 sata
Mihajlo Veruović Vojaž je jednom prilikom pričao o ranjavanju oca, telohranitelja Zorana Đinđića i životu u Francuskoj. Proteklog vikenda počelo je emitovanje serije " Sablja", koja prati događaje iz naše skorije prošlosti, ubistvo premijera… »
Tata glumio u "Južnom vetru", on u "Sablji": Ko je Dino, glumac koji u seriji o ubistvu premijera igra Sretka Kalinića?
Mondo pre 4 sati
Dino Bajrović je sin proslavljenog glumca kojeg je domaća publika imala prilike da gleda u hit seriji sa Milošem Bikovićem. Proteklog vikenda počelo je emitovanje serije " Sablja" o ubistvu premijera Zorana Đinđića u kojoj glavnu ulogu igra Dragan… »
U seriji "Sablja" igra Sretka Kalinića, a mladom Dinu je otac poznati glumac iz serije "Južni vetar": "Tata se protivio mojoj…
Blic pre 13 sati
Mladog Dina Bajrovića domaća publika ima prilike da gleda u seriji "Sablja" kao Sretka Kalinića. Dino je ulogom Sretka u seriji "Sablja" privukao pažnju, a kako je ranije rekao za glumu se odlučio kada nije uspeo da upiše arhitekturu. - Mislim da se… »
Vesti dana »
Premijer Vučević će prihvatiti ostavku ministra građevinarstva Gorana Vesića
Beta pre 1 satjoš 43 povezane
Uživo počeli izbori u Americi, stigli prvi rezultati! Evo koliko je glasova dobio Tramp, a koliko Kamala, desilo se nešto što je malo ko očekivao (foto, video)
Kurir pre 33 minutajoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Uhapšena četiri pripadnika kriminalne grupe: Pripremali ubistvo; Policija hitno reagovala
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih