Povezane vesti
"Ne znam kako ću ovo da preživim": Stefan (27) koji je stradao u Novom Sadu na stanici čekao devojku
Mondo pre 43 minuta
U utorak će biti sahranjen Stefan Hrka koji je stradao kad se urušila nadstrešnica na stanici u Novom Sadu. Beograđanin Stefan Hrka (27) koji je 1. novembra nastradao kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, biće danas sahranjen… »
Identifikovala sam ga U petak, videla sam ga i juče nije ličio na sebe Danas sahrana Stefana iz Beograda kog su spasioci…
Kurir pre 56 minuta
Beograđanin Stefan Hrka (27) koji je 1. novembra nastradao kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, biće danas sahranjen na groblju Lešće. U petak, nekoliko minuta pre 12 sati pala je betonska konstrukcija teška nekoliko tona na… »
"Nikada više neću osetiti njegov zagrljaj, čuti njegov glas": Potresne reči majke Stefana Hrke (27) koji je stradao na…
Blic pre 4 sati
Stefan Hrka (27), mladić koji je tragično nastradao u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, biće sahranjen danas na groblju Lešće u Beogradu. Opelo će se održati u 14 časova, a sahrana je zakazana u 14.30 sati. Stefanova porodica, iako… »
"Nikada više neću osetiti njegov zagrljaj": Reči majke Stefana (27) koji je poginuo na Železničkoj stanici
Mondo pre 4 sati
Ispovest majke mladića koji je poginuo na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Stefan Hrka (27), mladić koji je tragično nastradao u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, biće sahranjen danas na groblju Lešće u Beogradu. Opelo će se održati u… »
Vesti dana »
Šta je policiji rekao bivši nadzornik o radovima na rekonstrukciji Železničke u Novom Sadu
N1 Info pre 19 minutajoš 65 povezanih
(FOTO) Demolirani prozori, bačena farba na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada
N1 Info pre 14 minutajoš 23 povezane
ANKETA Amerika bira predsednika: Kome biste vi dali svoj glas – Trampu ili Kamali?
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih