Povezane vesti
"Ne znam kako ću ovo da preživim": Stefan (27) koji je stradao u Novom Sadu na stanici čekao devojku
Mondo 05.11.2024
U utorak će biti sahranjen Stefan Hrka koji je stradao kad se urušila nadstrešnica na stanici u Novom Sadu. Beograđanin Stefan Hrka (27) koji je 1. novembra nastradao kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, biće danas sahranjen… »
Identifikovala sam ga U petak, videla sam ga i juče nije ličio na sebe Danas sahrana Stefana iz Beograda kog su spasioci…
Kurir 05.11.2024
Beograđanin Stefan Hrka (27) koji je 1. novembra nastradao kada je pala nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, biće danas sahranjen na groblju Lešće. U petak, nekoliko minuta pre 12 sati pala je betonska konstrukcija teška nekoliko tona na… »
"Nikada više neću osetiti njegov zagrljaj, čuti njegov glas": Potresne reči majke Stefana Hrke (27) koji je stradao na…
Blic 05.11.2024
Stefan Hrka (27), mladić koji je tragično nastradao u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, biće sahranjen danas na groblju Lešće u Beogradu. Opelo će se održati u 14 časova, a sahrana je zakazana u 14.30 sati. Stefanova porodica, iako… »
"Nikada više neću osetiti njegov zagrljaj": Reči majke Stefana (27) koji je poginuo na Železničkoj stanici
Mondo 05.11.2024
Ispovest majke mladića koji je poginuo na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Stefan Hrka (27), mladić koji je tragično nastradao u nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad, biće sahranjen danas na groblju Lešće u Beogradu. Opelo će se održati u… »
Vesti dana »
"Ni napred ni nazad" ukratko je opis kolapsa u vrlo prometnoj ulici Beograda: Ako ne morate ovuda, ne krećite
Telegraf pre 1 satjoš 105 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti blokirali Rektorat u Kragujevcu: Učenici tri niške gimnazije podržali njihove zahteve
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
NVO podnele krivičnu prijavu zbog špijuniranja novinara u Srbiji
Nedeljnik pre 5 satijoš 10 povezanih
MInistarstvo prosvete: Zaključivanje ocena sad može i do početka drugog polugodišta
Novi magazin pre 5 satijoš 22 povezane