Povezane vesti
Profesor Vojvodić: Rušenje Starog savskog mosta vandalski čin, može da služi kao pešački
Novi magazin 05.11.2024
Goran Vojvodić, arhitekta i redovni profesor Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ocenio je da je rušenje Starog savskog mosta vandalski čin. „Mostovi spajaju obale i ljude“, kaže profesor i dodaje da ne zna da se igde ruše mostovi sem u… »
Profesor Vojvodić: Rušenje Starog savskog mosta vandalski čin, može da služi kao pešački
N1 Info 05.11.2024
Goran Vojvodić, arhitekta i redovni profesor Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ocenio je da je rušenje Starog savskog mosta vandalski čin. „Mostovi spajaju obale i ljude“, kaže profesor i dodaje da ne zna da se igde ruše mostovi sem u… »
N1 Info 05.11.2024
Vesti dana »

Drveća padaju pod težinom snega! Ruska zima već pravi haos u Srbiji, u ovim mestima je baš napadalo: Pogledajte zimske scene - a evo kakvo nas vreme tek čeka!
Kurir pre 1 satjoš 75 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 6 satijoš 50 povezanih

Putin: Slanje raketa Tomahavk Kijevu bi zaoštrilo odnose između Moskve i Vašingtona
Novi magazin pre 36 minutajoš 65 povezanih