Povezane vesti

Ovo je kamalin put ka beloj kući: Ćerka Indijke i Jamajčanina od autsajdera postala jedna od najmoćnijih žena u Americi

Ovo je kamalin put ka beloj kući: Ćerka Indijke i Jamajčanina od autsajdera postala jedna od najmoćnijih žena u Americi

Kurir pre 38 minuta
a Kamala Haris vodi poreklo iz jednog od najraznolikijih i najliberalnijih delova SAD, a nakon duge karijere u javnom sektoru kandidovala se za predsednicu, navodi Glas Amerike. “Moja majka je bila brilijantna, metar i po visoka, žena s akcentom”… »
Kamala Haris: Od imigrantskih korena do predsedničke nominacije

Kamala Haris: Od imigrantskih korena do predsedničke nominacije

Danas pre 2 sata
Kamala Haris vodi poreklo iz jednog od najraznolikijih i najliberalnijih delova Sjedinjenih Država, a nakon duge karijere u javnom sektoru, sada je i kandidatkinja za predsednicu. “Moja majka je bila brilijantna, metar i po visoka, žena sa… »
Neverovatna životna priča najmoćnije žene na svetu: 4 muškarca su joj obeležila život, a izjava oca je zabolela više…

Neverovatna životna priča najmoćnije žene na svetu: 4 muškarca su joj obeležila život, a izjava oca je zabolela više…

Blic pre 3 sata
Kamala Haris je provela veći deo života pod budnim okom javnosti i postoji duga lista stvari koje je prva postigla: prva Afroamerikanka koja je izabrana za okružnog tužioca u istoriji Kalifornije, prva žena koja je bila generalni tužilac… »
Kamala Haris: Od imigrantskih korijena do predsjedničke nominacije

Kamala Haris: Od imigrantskih korijena do predsjedničke nominacije

Glas Amerike pre 9 sati
Okland, Kalifornija — Kamala Haris vodi porijeklo iz jednog od najraznolikijih i najliberalnijih dijelova Sjedinjenih Država, a nakon duge karijere u javnom sektoru, sada je i kandidatkinja za predsjednicu. “Moja majka je bila brilijantna, metar i po… »

Vesti dana »