Повезане вести
Вучић: У Србији нема јефтине радне снаге, просечна плата у децембру 2026. биће 1.150 евра
Југмедиа 05.11.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је синоћ да у Србији више нема јефтине радне снаге и додао да ће у децембру 2026. године просечна плата у земљи бити 1.150 евра. Он је гостујући на телевизији Хепи рекао да су у Србији… »
Спроводи се вакцинација лисица против беснила
Нишке вести 05.11.2024
У саопштењу је наведено да се вакцинација обавља избацивањем вакцина у облику „оралних мамаца“ из авиона на подручју целе Србије, осим у насељеним местима, на воденим површинама и великим саобраћајницама. Планирано је да се… »
Вучић: У Србији нема јефтине радне снаге, просечна плата у децембру 2026. биће 1.150 евра
Нишке вести 05.11.2024
Он је гостујући на телевизији Хепи рекао да су у Србији плате мање него у западној Европи, али да ни у њој више нема јефтине радне снаге додајући да је минимална зарада 54.000 динара. „Не смемо сада да станемо. Морамо да… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 39 минутајош 45 повезаних
Блумберг: Предлог САД Украјини предвиђа предају Донбаса и прекид санкција Русији
Вести онлине пре 34 минутајош 44 повезане
Јужна Морава поплавила југ Србије: Обустављен саобраћај преко Ћуковачког моста, у Павловцу евакуисано девет особа
Југ пресс пре 2 сатајош 30 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 5 сатијош 32 повезане