Povezane vesti
Genijalnost Kvinsija Džonsa u 10 pesama
BBC News 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91… »
Blic 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u oblikovanju zvuka… »
Radio 021 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. Getty Images „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je… »
Danas 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u oblikovanju zvuka… »
Vesti dana »

Studenti i građani u Beogradu i Novom Sadu obeležavaju godišnjicu Oluje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 4 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 10 satijoš 26 povezanih