Povezane vesti
Genijalnost Kvinsija Džonsa u 10 pesama
BBC News pre 4 sati
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je… »
Blic pre 4 sati
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u… »
Danas pre 4 sati
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u… »
Radio 021 pre 4 sati
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. Getty Images „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons… »
Vesti dana »
Uživo! Izbori u Americi: Traje najvažnija trka na svetu, u pojedinim državama opsadno stanje
Mondo pre 44 minutajoš 49 povezanih
Dačić: Policija uhapsila četiri lica osumnjičena da su pripremali ubistvo Luke Bojovića
RTV pre 2 satajoš 39 povezanih
Najbliži Trampovi saradnici otkrili šta će odlučiti ishod izbora: Da li je ovo znak da je Kamala u prednosti?
Telegraf pre 44 minutajoš 37 povezanih
Na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada bačena farba
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih