Povezane vesti
Genijalnost Kvinsija Džonsa u 10 pesama
BBC News 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je… »
Blic 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u… »
Danas 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u… »
Radio 021 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. Getty Images „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons… »
Vesti dana »
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: Društvene igre i prase na ražnju
BBC News pre 19 minutajoš 78 povezanih
Mislili smo da je samo jedna žena poginula, a onda smo se zaledili kad smo ugledali drugo telo ispod gomile lima: Potresno svedočenje očevica sudara kod Umke!
Kurir pre 1 satjoš 74 povezane
Desetak pripadnika BIA upalo u kuću poljoprivrednika, ispituju ga satima
Nova pre 36 minutajoš 3 povezane