Povezane vesti
Genijalnost Kvinsija Džonsa u 10 pesama
BBC News 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91… »
Blic 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u oblikovanju zvuka… »
Radio 021 05.11.2024
Muzičar, koji je preminuo u 91. godini, bio je jedan od najznačajnijih džez i pop producenata. Getty Images „Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je… »
Danas 05.11.2024
„Muzika je za mene svetinja“, izjavio je jednom Kvinsi Džons. „Melodija je božji glas.“ On je svakako posedovao božanski dar. Džons, koji je preminuo u 91. godini, bio je desna ruka i Frenka Sinatre i Majkla Džeksona, i pomagao je u oblikovanju zvuka… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Petorica osumnjičenih za napad na Kobre u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Beta pre 1 satjoš 31 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 68 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 30 povezanih