Povezane vesti
"Poređali su nas u hodnik i skinuli do gole kože": Ispovest Ace Lukasa o hapšenju u akciji "Sablja": "u Šilerovoj sam bio…
Blic pre 4 sati
Aca Lukas, popularni srpski pevač uhapšen je 2003. godine u akciji "Sablja", a o događajima iz tog perioda pričao je za domaće medije. - Pištolj mi je bio u spavaćoj sobi, u ženinoj tašni. Kad je policija došla i pitala me da li u stanu imam… »
"Poređali su nas u hodnik i skinuli do gole kože" Ispovest Ace Lukasa o "Sablji", danima u Centralnom zatvoru i "zemuncima"…
Kurir pre 4 sati
Aca Lukas (55) proživeo je mnogo toga, a verovatno najgora stvar je tromesečna robija. Folker je uhapšen 2003. godine tokom operacije "Sablja", a svojevremeno je istakao da mu je to promenilo život. - Pištolj mi je bio u spavaćoj sobi, u ženinoj… »
"Poređali nas u hodnik i skinuli do gole kože": Lukas hapšen u Sablji, Legiji pevao na krštenju, a u Šilerovoj pio kafu
Mondo pre 3 sata
Aca Lukas je jednom prilikom medijima ispričao i razlog zbog kojeg je završio u Padinskoj skeli. Aca Lukas uhapšen je 2003. godine u akciji "Sablja", baš kada i Svetlana Ceca Ražnatović. O događajima iz tog perioda pričao je za domaće medije i… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 46 minutajoš 48 povezanih
Kriminalna grupa planirala ubistvo luke Bojovića: Četvorica uhapšena sa arsenalom oružja u automobilu na Novom Beogradu! Drugi put za 6 meseci na meti!
Kurir pre 51 minutajoš 36 povezanih
Deset razloga zbog kojih i Haris i Tramp mogu da se nadaju pobedi
BBC News pre 52 minutajoš 33 povezane
(FOTO) Demolirani prozori, bačena farba na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih