Повезане вести
Доктор Милић тврди да је отпуштен са факултета због доброг изборног резултата
Бета 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је данас да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. "Прегазили… »
„Ово је огољена политика, као што је огољена бахатост СНС“: Др Драган Милић најавио судски спор због одлуке да буде…
Данас 05.11.2024
Директор нишке Клинике за кардиохирургију др Драган Милић најавио је да ће покренути судски поступак због „противзаконите“ одлуке да буде „избачен“ са Медицинског факултета, на којем је пет година био ванредни професор, коју је… »
Доктор Милић: Отпуштен сам због победе над СНС, жалићу се суду
Нова 05.11.2024
: Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. Прегазили смо… »
Нови магазин 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. „Прегазили смо… »
Драган Милић: Званично сам избачен са Медицинског факултета у Нишу
Блиц 05.11.2024
Драган Милић, лидер покрета ПОДЕС, објавио је на свом КС профилу да је званично "избачен са Медицинског факултета" у Нишу где је био професор. Милић тврди да је реч о освети зато што је на претходним локалним изборима у Нишу… »
Н1 Инфо 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. „Прегазили смо… »
Милић: Званично сам избачен са Медицинског факултета у Нишу
НИН 05.11.2024
Директор нишке Клинике за кардиоваскуларну хирургију Драган Милић објавио је на друштвеним мрежама да је и званично "избачен" са Медицинског факултета у Нишу. „Одлуком Сената Универзитета у Нишу данас сам и званично избачен са… »
Драган Милић: Званично сам „избачен“ са Медицинског факултета у Нишу
Данас 05.11.2024
Др Драган Милић саопштио је на Инстаграму да је данас одлуком Сената Универзитета у Нишу и званично „избачен“ са Медицинског факултета у Нишу. „Одлуком Сената Универзитета у Нишу данас сам и званично избачен са Медицинског… »
Вести дана »
Квар изазвао несрећу? Наложена обдукција страдалог пилота у Црној Гори
Курир пре 1 сатјош 2 повезане
Европска земља почела нагло да се наоружава Јача источно крило НАТО-а: уложили велики новац у одбрану
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Британска морнарица 3 дана пратила руску подморницу у Ламаншу: Лов на Црвени октобар
Телеграф пре 3 сатајош 4 повезане