Povezane vesti

„Ovo je ogoljena politika, kao što je ogoljena bahatost SNS“: Dr Dragan Milić najavio sudski spor zbog odluke da bude…

„Ovo je ogoljena politika, kao što je ogoljena bahatost SNS“: Dr Dragan Milić najavio sudski spor zbog odluke da bude…

Danas pre 2 sata
Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju dr Dragan Milić najavio je da će pokrenuti sudski postupak zbog „protivzakonite“ odluke da bude „izbačen“ sa Medicinskog fakulteta, na kojem je pet godina bio vanredni profesor, koju je nazvao… »
Doktor Milić: Otpušten sam zbog pobede nad SNS, žaliću se sudu

Nova pre 1 sat
: Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je da je veoma dobar rezultat grupe građana koju je predvodio na lokalnim izborima uticao na to da ga otpuste sa Medicinskog fakulteta u tom gradu. Pregazili smo Srpsku naprednu stranku… »

Novi magazin pre 2 sata
Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je da je veoma dobar rezultat grupe građana koju je predvodio na lokalnim izborima uticao na to da ga otpuste sa Medicinskog fakulteta u tom gradu. „Pregazili smo Srpsku naprednu stranku… »
Dragan Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Dragan Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Blic pre 3 sata
Dragan Milić, lider pokreta PODES, objavio je na svom X profilu da je zvanično "izbačen sa Medicinskog fakulteta" u Nišu gde je bio profesor. Milić tvrdi da je reč o osveti zato što je na prethodnim lokalnim izborima u Nišu "osvojio 25 odsto… »

N1 Info pre 2 sata
Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je da je veoma dobar rezultat grupe građana koju je predvodio na lokalnim izborima uticao na to da ga otpuste sa Medicinskog fakulteta u tom gradu. „Pregazili smo Srpsku naprednu stranku… »
Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu

NIN pre 5 sati
Direktor niške Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju Dragan Milić objavio je na društvenim mrežama da je i zvanično "izbačen" sa Medicinskog fakulteta u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog… »
Dragan Milić: Zvanično sam „izbačen“ sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Dragan Milić: Zvanično sam „izbačen“ sa Medicinskog fakulteta u Nišu

Danas pre 15 sati
Dr Dragan Milić saopštio je na Instagramu da je danas odlukom Senata Univerziteta u Nišu i zvanično „izbačen“ sa Medicinskog fakulteta u Nišu. „Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon… »

Vesti dana »