Povezane vesti
"Boba je moja najveća i najmoćnija stena, drži me da ne padnem": Brena o sinovima i porodici, otkrila šta joj Viktor…
Blic pre 4 sati
Muzička diva Lepa Brena održaće koncerte u Zagrebu, a za tamošnje medije progovorila je o nastupima, svojoj bogatoj karijeri, porodici, kao i o suprugu Bobi Živojinoviću, sa kojim ove godine proslavlja 33 godina braka. Kako je Brenina publika… »
"Boba je najmoćnija stena koja stoji i drži mi leđa" Lepa Brena progovorila o sinovima, a evo gde će proslaviti 33 godina…
Kurir pre 5 sati
Lepa Brena održaće koncerte u Zagrebu, a za hrvatske medije je govorila o bogatoj karijeri, braku, deci i suprugu, s kojim će u decembru proslaviti 33 godina braka. Zanimljivo je da na vašim koncertima najbolje prolaze stari hitovi poput „Sitnije… »
Vesti dana »
Uživo! Izbori u Americi: Traje najvažnija trka na svetu, u pojedinim državama opsadno stanje
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih
Američke države se spremaju za moguće sukobe nakon izbora! Opsadno stanje, Nacionalna garda na ulicama, podižu ograde - preduzimaju hitne mere!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
VJT u Novom Sadu: Saslušano 48 osoba zbog obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih