Povezane vesti
Nejmar najmanje dve nedelje van terena zbog nove povrede
Politika pre 17 minuta
PARIZ – Fudbaler Al Hilala Nejmar odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog nove povrede, rekao je njegov trener Žorže Žezuš. „Povredio je mišić. Ne znam koliko dugo neće moći da trenira, najmanje dve nedelje”, rekao je Žezuš posle… »
Žezus: Nejmar nije lak slučaj
Sportski žurnal pre 1 sat
Zvezda Al Hilala najmanje dve nedelje van terena, zbog povrede mišića. Nejmar će odsustvovati sa terena najmanje dve nedelje, zbog povrede mišića. - Povredio je mišić. Ne znam koliko dugo neće moći da trenira, pretpostavljam, najmanje dve nedelje… »
Nejmar: Lekari su me već upozorili
Sport klub pre 1 sat
Fudbaler Al Hilala Nejmar rekao je da misli da nije ozbiljnije povređen, ali da će ići na lekarske preglede, nakon što je morao ranije da izađe sa terena u utakmici u Azijskoj Ligi šampiona. Nejmar je u ponedeljak igrao protiv Esteglala u Azijskoj… »
Nejmar i Al Hilal odahnuli
B92 pre 2 sata
Fudbaler Al Hilala Nejmar odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede mišića, izjavio je trener kluba iz Rijada Žorže Žezus. "Povredio je mišić. Ne znam koliko dugo neće moći da trenira, najmanje dve nedelje", rekao je Žezus… »
Nejmar ponovo povređen i opet mora na pauzu
Sportske.net pre 2 sata
Fudbaler Al Hilala Nejmar odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog nove povrede, rekao je njegov trener Žorže Žezuš. "Povredio je mišić. Ne znam koliko dugo neće moći da trenira, najmanje dve nedelje", rekao je Žezuš posle pobede protiv… »
Novi maler za Nejmara: Tek što se oporavio od povrede, a opet mora na pauzu
Euronews pre 3 sata
Fudbaler Al Hilala Nejmar izjavio je da se nada da neće dugo odsustvovati van terena nakon što se ponovo povredio na jučerašnjem meču 4. kola azijske Lige šampiona protiv Estegala, prenose lokalni mediji. Nejmar je meč počeo sa klupe i u igru je… »
Zar opet? Nejmar se vratio na teren i odmah povredio
Večernje novosti pre 3 sata
Fudbaler Al Hilala Nejmar izjavio je da se nada da neće dugo odsustvovati sa terena, pošto se povredio na jučerašnjem meču 4. kola azijske Lige šampiona protiv Estegala, prenose lokalni mediji. FOTO: Tanjug/AP Nejmar je ušao u igru u 58. minutu… »
Nejmar: Uradićemo preglede, nadam se najboljem...
Sportski žurnal pre 4 sati
Brazilac osetio grč u butini i posle 29 minuta napustio duel s Estegalom. Nejmar se nada kraćem odsustvovanju s terena, posle povrede u jučerašnjem meču četvrtog kola azijske Lige šampiona s Estegalom, prenose lokalni mediji. Brazilac je ušao u… »
Nejmar se povredio samo što se vratio!
B92 pre 6 sati
Brazilski fudbaler Nejmar povredio se opet, u drugoj utakmici nakon što se vratio posle jednogodišnje pauze zbog povrede. Nejmar je novu povredu duživeo posle svega 29 minuta na terenu u meču Al Hilala sa Esteglalom u Ligi šampiona Azije. Brazilac je… »
Vesti dana »
Uživo dan odluke u Americi! Stigli prvi rezultati izbora, Trampu jedna stvar potrebna za pobedu, u Vašingtonu spremna Nacionalna garda (foto, video)
Kurir pre 30 minutajoš 49 povezanih
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 41 minutajoš 39 povezanih
U Trampovom štabu smatraju da će izlaznost odlučiti ishod izbora
Politika pre 17 minutajoš 37 povezanih
(FOTO) Demolirani prozori, bačena farba na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih