Povezane vesti
Senat odbio Milića, Univerzitet ćuti: Slučaj jedne profesure između politike i struke
Južne vesti pre 17 dana
Dragan Milić više neće biti profesor Medicinskog fakulteta, konačna je odluka Senata Univerziteta u Nišu. Dok Milić ocenjuje da je to politička odluka doneta zbog dobrih rezultata koje je ostvario na lokalnim izborima, iz Univerziteta ćute i ne… »
Doktor Milić tvrdi da je otpušten sa fakulteta zbog dobrog izbornog rezultata
Radio sto plus pre 17 dana
“Pregazili smo Srpsku naprednu stranku (SNS) kao plitak potok. Ovo je kazna za to što smo ih pobedili. Ja sam sve ovo očekivao. Žaliću se sudu. Sudovi su korumpirani, ali ovde je situacija čista. Samo će taj proces da traje”, rekao je Milić… »
Milić: Otpušten sam zbog pobede nad SNS, žaliću se sudu
Naissus info pre 17 dana
„Pregazili smo Srpsku naprednu stranku (SNS) kao plitak potok. Ovo je kazna za to što smo ih pobedili. Ja sam sve ovo očekivao. Žaliću se sudu. Sudovi su korumpirani, ali ovde je situacija čista. Samo će taj proces da traje“, rekao je Milić… »
Milić tvrdi da je otpušten sa Medicinskog fakulteta zbog dobrog izbornog rezultata u Nišu
Rešetka pre 17 dana
Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je danas da je veoma dobar rezultat grupe građana koju je predvodio na lokalnim izborima uticao na to da ga otpuste sa Medicinskog fakulteta u tom gradu. „Pregazili smo Srpsku naprednu… »
Doktor Milić tvrdi da je otpušten sa Medicinskog fakulteta zbog dobrog izbornog rezultata u Nišu
Nedeljnik pre 17 dana
Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je danas da je veoma dobar rezultat grupe građana koju je predvodio na lokalnim izborima uticao na to da ga otpuste sa Medicinskog fakulteta u tom gradu. „Pregazili smo Srpsku naprednu… »
Dr Milić: Zvanično sam izbačen sa Medicinskog fakulteta
Gradski portal 018 pre 17 dana
Senat Univerziteta u Nišu na jučerašnjoj sednici odlučio je o izboru dr Dragana Milića u zvanje redovnog profesora Medicinskog fakulteta. Kako je ovaj niški kardiohirurg naveo na društvenim mrežama, uveren je da je u pitanju politička odluka… »
Dr Milić objavio da je izbačen sa Medicinskog fakulteta u Nišu
Naissus info pre 17 dana
„Odlukom Senata Univerziteta u Nišu danas sam i zvanično izbačen sa Medicinskog fakulteta. Nakon bezbroj kršenja procedura izbornog procesa, Senat je zanemario i predlog šest redovnih profesora kardiohirurgije sa Medicinskog fakulteta u Beogradu da… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos po Srbiji: Kolaps u Beogradu i na auto-putu Miloš Veliki, više od 10.000 ljudi bez struje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova
Nova pre 16 minutajoš 31 povezana
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane
Akcija ‘Zastani, Srbijo’ u znak sjećanja na 15 poginulih u Novom Sadu
Al Jazeera pre 6 satijoš 47 povezanih