Повезане вести
Сенат одбио Милића, Универзитет ћути: Случај једне професуре између политике и струке
Јужне вести 05.11.2024
Драган Милић више неће бити професор Медицинског факултета, коначна је одлука Сената Универзитета у Нишу. Док Милић оцењује да је то политичка одлука донета због добрих резултата које је остварио на локалним изборима, из… »
Доктор Милић тврди да је отпуштен са Медицинског факултета због доброг изборног резултата у Нишу
Недељник 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је данас да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. „Прегазили… »
Др Милић: Званично сам избачен са Медицинског факултета
Градски портал 018 05.11.2024
Сенат Универзитета у Нишу на јучерашњој седници одлучио је о избору др Драгана Милића у звање редовног професора Медицинског факултета. Како је овај нишки кардиохирург навео на друштвеним мрежама, уверен је да је у питању… »
Др Милић објавио да је избачен са Медицинског факултета у Нишу
Наиссус инфо 05.11.2024
„Одлуком Сената Универзитета у Нишу данас сам и званично избачен са Медицинског факултета. Након безброј кршења процедура изборног процеса, Сенат је занемарио и предлог шест редовних професора кардиохирургије са Медицинског… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана