Повезане вести

Сенат одбио Милића, Универзитет ћути: Случај једне професуре између политике и струке

Сенат одбио Милића, Универзитет ћути: Случај једне професуре између политике и струке

Јужне вести 05.11.2024
Драган Милић више неће бити професор Медицинског факултета, коначна је одлука Сената Универзитета у Нишу. Док Милић оцењује да је то политичка одлука донета због добрих резултата које је остварио на локалним изборима, из… »
Доктор Милић тврди да је отпуштен са факултета због доброг изборног резултата

Доктор Милић тврди да је отпуштен са факултета због доброг изборног резултата

Радио сто плус 05.11.2024
“Прегазили смо Српску напредну странку (СНС) као плитак поток. Ово је казна за то што смо их победили. Ја сам све ово очекивао. Жалићу се суду. Судови су корумпирани, али овде је ситуација чиста. Само ће тај процес да траје”… »
Милић: Отпуштен сам због победе над СНС, жалићу се суду

Милић: Отпуштен сам због победе над СНС, жалићу се суду

Наиссус инфо 05.11.2024
„Прегазили смо Српску напредну странку (СНС) као плитак поток. Ово је казна за то што смо их победили. Ја сам све ово очекивао. Жалићу се суду. Судови су корумпирани, али овде је ситуација чиста. Само ће тај процес да траје“… »
Милић тврди да је отпуштен са Медицинског факултета због доброг изборног резултата у Нишу

Милић тврди да је отпуштен са Медицинског факултета због доброг изборног резултата у Нишу

Решетка 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је данас да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. „Прегазили… »
Доктор Милић тврди да је отпуштен са Медицинског факултета због доброг изборног резултата у Нишу

Доктор Милић тврди да је отпуштен са Медицинског факултета због доброг изборног резултата у Нишу

Недељник 05.11.2024
Директор Клинике за кардиохирургију у Нишу Драган Милић оценио је данас да је веома добар резултат групе грађана коју је предводио на локалним изборима утицао на то да га отпусте са Медицинског факултета у том граду. „Прегазили… »
Др Милић: Званично сам избачен са Медицинског факултета

Др Милић: Званично сам избачен са Медицинског факултета

Градски портал 018 05.11.2024
Сенат Универзитета у Нишу на јучерашњој седници одлучио је о избору др Драгана Милића у звање редовног професора Медицинског факултета. Како је овај нишки кардиохирург навео на друштвеним мрежама, уверен је да је у питању… »
Др Милић објавио да је избачен са Медицинског факултета у Нишу

Др Милић објавио да је избачен са Медицинског факултета у Нишу

Наиссус инфо 05.11.2024
„Одлуком Сената Универзитета у Нишу данас сам и званично избачен са Медицинског факултета. Након безброј кршења процедура изборног процеса, Сенат је занемарио и предлог шест редовних професора кардиохирургије са Медицинског… »

Вести дана »

НИС затражио нову ОФАЦ лиценцу

НИС затражио нову ОФАЦ лиценцу

Нова пре 25 минутајош 24 повезане
Камиони сатима на граници

Камиони сатима на граници

Вести онлине пре 5 минутајош 18 повезаних
Лука доминирао, Лејкерси победили

Лука доминирао, Лејкерси победили

Вести онлине пре 45 минутајош 16 повезаних