Povezane vesti

Žiofre: Intenzivno se radi da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja u EU

Žiofre: Intenzivno se radi da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja u EU

Politika pre 2 sata
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da se intenzivno radi na tome da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja Evropskoj uniji, a to bi značilo da EU prihvati ove zemlje u svoje zakonske okvire… »
Žiofre: Vučić i Vučević mi potvrdili da neće biti novih izbora

Žiofre: Vučić i Vučević mi potvrdili da neće biti novih izbora

Danas pre 4 sati
Ambasador EU u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas u Beogradu da je, pošto u Srbiji nema najavljenih novih izbora, sada pravo vreme da se radi na reformama i građanima objasne benefiti koje bi imali od članstva u EU. Na konferenciji Beogradski… »
Žiofre: Intenzivno se radi na tome da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja EU

Žiofre: Intenzivno se radi na tome da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja EU

Euronews pre 4 sati
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je da se intenzivno radi na tome da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja Evropskoj uniji, a to bi značilo da EU prihvati ove zemlje u svoje zakonske okvire… »
Žiofre: I Vučić i Vučević mi rekli da skoro neće biti novih izbora

Žiofre: I Vučić i Vučević mi rekli da skoro neće biti novih izbora

Radio 021 pre 3 sata
Ambasador EU u Srbiji Emanuel Žiofre izjavio je da je sada pravo vreme da se radi na reformama i građanima objasne benefiti članstva u EU pošto u Srbiji nema najavljenih novih izbora. Žiofre je na konferenciji Beogradski spoljnopolitički dijalozi… »

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da se intenzivno radi na tome da Zapadni Balkan dođe na jedinstveno tržište i pre pristupanja Evropskoj uniji, a to bi značilo da EU prihvati ove zemlje u svoje… »
Žofre: Pravo vreme da Srbija radi na reformama i građanima objasni koristi od EU

Žofre: Pravo vreme da Srbija radi na reformama i građanima objasni koristi od EU

Beta pre 5 sati
Ambasador EU u Srbiji Emanuele Žofre izjavio je danas u Beogradu da je, pošto u Srbiji nema najavljenih novih izbora, sada pravo vreme da se radi na reformama i građanima objasne benefiti koje bi imali od članstva u EU. Na konferenciji Beogradski… »
Žiofre: Pravo vreme da Srbija radi na reformama i građanima objasni koristi od EU

Žiofre: Pravo vreme da Srbija radi na reformama i građanima objasni koristi od EU

Novi magazin pre 5 sati
Ambasador EU u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je u Beogradu da je, pošto u Srbiji nema najavljenih novih izbora, sada pravo vreme da se radi na reformama i građanima objasne benefiti koje bi imali od članstva u EU. Na konferenciji Beogradski… »

Vesti dana »