Повезане вести
Ђоковић се огласио и открио зашто неће играти на Завршном Мастерсу: "Извињавам се, али..."
Телеграф 05.11.2024
Препоручујемо. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и званично је одустао од Завршног Мастерса у Торину, што је сам потврдио на својим друштвеним мрежама! Новак је истакао да је част што се пласирао тамо, али да због повреде не… »
Ђоковић донео тешку одлуку: Повукао се са последњег турнира у сезони
Нова 05.11.2024
: Новак Ђоковић је одлучио да се повуче са Завршног мастерса у Торину који је на програму од 10. до 17. новембра. Као што је Нова.рс и раније најавила Новак Ђоковић је завршио сезону након мастерса у Шангају. Погледајте поруку… »
Први носилац слетео у Београд, па отказао наступ!
Б92 05.11.2024
Аустралијски тенисер Алекс де Минор одустао је од учешћа на турниру Београд опен. "Веома сам разочаран да морам да се повучем због повреде кука. Радовао сам се да играм овде, провео сам време овде, Арена изгледа невероватно… »
Ђоковић завршио сезону, а први носилац одмах отказао учешће у Београду: "Хвала Новаку што се повукао"
Мондо 05.11.2024
Алекс Де Минор се и званично повукао са турнира у Београду. Новак Ђоковић објавио је да је завршио сезону и да неће играти на Завршном мастерсу у Торину што је аутоматски значило да је Алекс Де Минор обезбедио место у Италији… »
Први носилац се повукао из Београда, Новак га обрадовао
Спорт клуб 05.11.2024
Алекс Де Минор, први носилац, се повукао са турнира у Београду. Аустралијанац се са такмичења у главном граду Србије повукао наводно због повреде кука, али овакав потез је био очекиван чим је Новак Ђоковић саопштио да неће… »
Тениски шок: Велика звезда слетела у Београд - и одустала од Београд опена!
Вечерње новости 05.11.2024
Једна од највећих тениских звезда која је требала да заигра на Београд опену, одустала је од учешћа на овом турниру због повреде. Фото: АП Аустралијски тенисер Алекс де Минор слетео је у Београд због учешћа на Београд опену, али… »
Новак Ђоковић неће играти на Завршном Мастерсу у Торину
Политика 05.11.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је данас да неће играти на Завршном Мастерсу у Торину. Ђоковић је у саопштењу навео да због проблема са повредом неће играти у Торину. „Велика је част квалификовати се за Завршни… »
Званично: Торино без Ђоковића
Спортски журнал 05.11.2024
Србин отказао учешће због недовољно залечене повреде. Новак Ђоковић неће играти на завршном мастерсу у Торину, због незалечене повреде. - Велика је част квалификовати се за завршни турнир. Радовао сам се одласку тамо, али због… »
Новака сада чека пакао: Бришу му још 1.300 бодова, следи нови пад на АТП листи и хаос у Аустралији
Нова 05.11.2024
: Новак Ђоковић је донео тешку одлуку да се повуче са Завршног мастерса у Торину (10. - 17. новембар) и то ће му направити озбиљан пакао. Ђоковић је тренутно пети на АТП листи са 5.210 бодова, а биће му обирсано још 1.300… »
Новак Ђоковић саопштио да неће играти на Завршном Мастерсу у Торину
ИндексОнлине 05.11.2024
БЕОГРАД – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је данас да неће играти на Завршном Мастерсу у Торину. Ђоковић је у саопштењу навео да због проблема са повредом неће играти у Торину. “Велика је част квалификовати се за… »
Званично - Новак не иде у Торино!
Спортске.нет 05.11.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић отказао је учешће на Завршном мастерсу у Торину. Иако је успео да се квалификује на Финални мастерс у Италији, Новак Ђоковић је одлучио да исти прескочи због, како се наводи, повреде коју је… »
Новак Ђоковић одлучио: Неће играти Завршни мастерс у Торину
Еуроневс 05.11.2024
Најбољи српски тенсиер свих времена и играч са највише освојених Гренд слем титула у историји, саопштио је да се ове године неће такмичити на Завршном мастерсу у Торину. Ноле је ову вест поделио путем друштевних мрежа и саопштио… »
Ђоковић не игра на завршном АТП мастерсу због повреде
Радио сто плус 05.11.2024
“Част ми је што сам се квалификовао за завршни мастерс у Торину. Радовао сам се што ћу бити тамо, али због повреде која ме дуже мучи, нећу моћи да играм следеће недеље. Извињавам се онима који су планирали да ме гледају. Свим… »
Ђоковић не игра на завршном АТП мастерсу због повреде
Радио 021 05.11.2024
Новак Ђоковић саопштио је данас да због повреде неће играти на завршном АТП мастерсу у Торину. "Част ми је што сам се квалификовао за завршни мастерс у Торину. Радовао сам се што ћу бити тамо, али због повреде која ме дуже мучи… »
Новаку одузимају 2.300 бодова, следи страховит пад! Брига га за АТП листу, али мора цео план да мења
Мондо 05.11.2024
Новак Ђоковић ће због повлачења из Париза и Торина "скупо платити" падом на АТП листи, али то је најмањи проблем. Мора да мења цео план за Аустралијан опен. Српски тенисер Новак Ђоковић донео је одлуку да се повуче са Завршног… »
Новак Ђоковић одлучио да не игра на Завршном мастерсу у Торину, открио и разлог
Данас 05.11.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одлучио је да не игра на Завршном мастерсу у Торину. Ђоковић није још математички обезбедио учешће на турниру најбоље “осморке” у 2024. години, али је у сваком случају одустао од пута у… »
Ђоковић се због повреде повукао са завршног Мастерса у Торину
Спорт клуб 05.11.2024
Новак Ђоковић се повукао са завршног Мастерса у Торину. Србин је као разлог навео повреду која га мучи већ неко време. Српски ас је изборио место међу осморицом најбољих тенисера ове сезоне, али је одлучио да не игра у Италији… »
Ђоковић дефинитивно одустао!
Б92 05.11.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић неће играти у Торину 2024. године на Завршном Мастерсу. Завршни Мастерс у Торину се одржава од 10. до 17. новембра, али на њему неће бити Новака Ђоковића. Актуелни шампион овог Мастерса је у финалу… »
Новак Ђоковић одустао од Завршног мастерса: Открио је разлог и забринуо Србију
Мондо 05.11.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић се пласирао на Завршни мастер су Торину, али је одустао због повреде. Српски тенисер Новак Ђоковић и званично се повукао са Завршног мастерса у Торину, иако се на турнир пласирао у "последњи час"… »
Готово је! Новак Ђоковић открио да ли ће играти на Завршном мастерсу у Торину
Вечерње новости 05.11.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић неће играти у Торину 2024. године на Завршном мастерсу. ФОТО: Профимедиа - Велика је част квалификовати се за Завршни мастерс у Торину и стварно сам се радовао да играм тамо, али због проблема са… »
Ђоковић не игра на Завршном Мастерсу: Иако се квалификовао неће моћи да наступа, ово је разлог! (фото)
Хот спорт 05.11.2024
Огласио се на Инстаграму! Новак Ђоковић саопштио је да неће моћи да игра на Завршном Мастерсу у Торину иако се квалификовао на престижни догађај. Он је саопштио на свом Инстаграм налогу да је повреда разлог зашто неће наступити у… »
Вести дана »
Лукашенко ослободио опозиционаре, Трамп укинуо Белорусији санкције на извоз ђубрива
BBC News пре 1 сатјош 24 повезане
Четири изабрана члана Савета РЕМ поднеће оставке ако се до петка не понови гласање за кандидате савета националних мањина
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Саша Обрадовић пред меч против Спартака: Морамо да им одговоримо чврстином и физикалношћу
Радио сто плус пре 5 минутајош 26 повезаних
Протест студената у Новом Саду против бруталности полиције завршен, наставља се у Бачкој Паланци
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних