Povezane vesti
Prvi nosilac sleteo u Beograd, pa otkazao nastup!
B92 pre 32 minuta
Australijski teniser Aleks de Minor odustao je od učešća na turniru Beograd open. "Veoma sam razočaran da moram da se povučem zbog povrede kuka. Radovao sam se da igram ovde, proveo sam vreme ovde, Arena izgleda neverovatno. Nadam se da ću se… »
Teniski šok: Velika zvezda sletela u Beograd - i odustala od Beograd opena!
Večernje novosti pre 31 minuta
Jedna od najvećih teniskih zvezda koja je trebala da zaigra na Beograd openu, odustala je od učešća na ovom turniru zbog povrede. Foto: AP Australijski teniser Aleks de Minor sleteo je u Beograd zbog učešća na Beograd openu, ali je onda zbog… »
Novak Đoković neće igrati na Završnom Mastersu u Torinu
Politika pre 1 sat
Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da neće igrati na Završnom Mastersu u Torinu. Đoković je u saopštenju naveo da zbog problema sa povredom neće igrati u Torinu. „Velika je čast kvalifikovati se za Završni Masters… »
Zvanično: Torino bez Đokovića
Sportski žurnal pre 2 sata
Srbin otkazao učešće zbog nedovoljno zalečene povrede. Novak Đoković neće igrati na završnom mastersu u Torinu, zbog nezalečene povrede. - Velika je čast kvalifikovati se za završni turnir. Radovao sam se odlasku tamo, ali zbog problema sa… »
Novaka sada čeka pakao: Brišu mu još 1.300 bodova, sledi novi pad na ATP listi i haos u Australiji
Nova pre 4 sati
: Novak Đoković je doneo tešku odluku da se povuče sa Završnog mastersa u Torinu (10. - 17. novembar) i to će mu napraviti ozbiljan pakao. Đoković je trenutno peti na ATP listi sa 5.210 bodova, a biće mu obirsano još 1.300. Prošle sezone je… »
Novak Đoković saopštio da neće igrati na Završnom Mastersu u Torinu
IndeksOnline pre 4 sati
BEOGRAD – Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da neće igrati na Završnom Mastersu u Torinu. Đoković je u saopštenju naveo da zbog problema sa povredom neće igrati u Torinu. “Velika je čast kvalifikovati se za Završni… »
Zvanično - Novak ne ide u Torino!
Sportske.net pre 4 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkazao je učešće na Završnom mastersu u Torinu. Iako je uspeo da se kvalifikuje na Finalni masters u Italiji, Novak Đoković je odlučio da isti preskoči zbog, kako se navodi, povrede koju je zadobio. "Čast… »
Novak Đoković odlučio: Neće igrati Završni masters u Torinu
Euronews pre 3 sata
Najbolji srpski tensier svih vremena i igrač sa najviše osvojenih Grend slem titula u istoriji, saopštio je da se ove godine neće takmičiti na Završnom mastersu u Torinu. Nole je ovu vest podelio putem društevnih mreža i saopštio da je razlog za… »
Novak Đoković odustao od Završnog mastersa: Otkrio je razlog i zabrinuo Srbiju
Mondo pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković se plasirao na Završni master su Torinu, ali je odustao zbog povrede. Srpski teniser Novak Đoković i zvanično se povukao sa Završnog mastersa u Torinu, iako se na turnir plasirao u "poslednji čas". Mnogi su očekivali… »
Đoković definitivno odustao!
B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u Torinu 2024. godine na Završnom Mastersu. Završni Masters u Torinu se održava od 10. do 17. novembra, ali na njemu neće biti Novaka Đokovića. Aktuelni šampion ovog Mastersa je u finalu pobedio Janika… »
Đoković se zbog povrede povukao sa završnog Mastersa u Torinu
Sport klub pre 4 sati
Novak Đoković se povukao sa završnog Mastersa u Torinu. Srbin je kao razlog naveo povredu koja ga muči već neko vreme. Srpski as je izborio mesto među osmoricom najboljih tenisera ove sezone, ali je odlučio da ne igra u Italiji. „Čast mi je što… »
Novak Đoković odlučio da ne igra na Završnom mastersu u Torinu, otkrio i razlog
Danas pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da ne igra na Završnom mastersu u Torinu. Đoković nije još matematički obezbedio učešće na turniru najbolje “osmorke” u 2024. godini, ali je u svakom slučaju odustao od puta u Italiju. –… »
Novaku oduzimaju 2.300 bodova, sledi strahovit pad! Briga ga za ATP listu, ali mora ceo plan da menja
Mondo pre 3 sata
Novak Đoković će zbog povlačenja iz Pariza i Torina "skupo platiti" padom na ATP listi, ali to je najmanji problem. Mora da menja ceo plan za Australijan open. Srpski teniser Novak Đoković doneo je odluku da se povuče sa Završnog mastersa u… »
Đoković ne igra na završnom ATP mastersu zbog povrede
Radio 021 pre 3 sata
Novak Đoković saopštio je danas da zbog povrede neće igrati na završnom ATP mastersu u Torinu. "Čast mi je što sam se kvalifikovao za završni masters u Torinu. Radovao sam se što ću biti tamo, ali zbog povrede koja me duže muči, neću moći da… »
Đoković ne igra na završnom ATP mastersu zbog povrede
Radio sto plus pre 3 sata
“Čast mi je što sam se kvalifikovao za završni masters u Torinu. Radovao sam se što ću biti tamo, ali zbog povrede koja me duže muči, neću moći da igram sledeće nedelje. Izvinjavam se onima koji su planirali da me gledaju. Svim igračima… »
Gotovo je! Novak Đoković otkrio da li će igrati na Završnom mastersu u Torinu
Večernje novosti pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u Torinu 2024. godine na Završnom mastersu. FOTO: Profimedia - Velika je čast kvalifikovati se za Završni masters u Torinu i stvarno sam se radovao da igram tamo, ali zbog problema sa povredom neću igrati… »
Đoković doneo tešku odluku: Povukao se sa poslednjeg turnira u sezoni
Nova pre 4 sati
: Novak Đoković je odlučio da se povuče sa Završnog mastersa u Torinu koji je na programu od 10. do 17. novembra. Kao što je Nova.rs i ranije najavila Novak Đoković je završio sezonu nakon mastersa u Šangaju. Pogledajte poruku kojom je Đoković… »
Đoković ne igra na Završnom Mastersu: Iako se kvalifikovao neće moći da nastupa, ovo je razlog! (foto)
Hot sport pre 4 sati
Oglasio se na Instagramu! Novak Đoković saopštio je da neće moći da igra na Završnom Mastersu u Torinu iako se kvalifikovao na prestižni događaj. On je saopštio na svom Instagram nalogu da je povreda razlog zašto neće nastupiti u Torinu naredne… »
Đoković se oglasio i otkrio zašto neće igrati na Završnom Mastersu: "Izvinjavam se, ali..."
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Najbolji srpski teniser Novak Đoković i zvanično je odustao od Završnog Mastersa u Torinu, što je sam potvrdio na svojim društvenim mrežama! Novak je istakao da je čast što se plasirao tamo, ali da zbog povrede ne može da… »
Vesti dana »
Čekajući rezultate izbora u SAD: Kad je Srbiji bolje, s demokratama ili republikancima na čelu SAD?
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih
N1 u Vašingtonu na dan izbora: Ankete daju podjednake šanse za pobedu oba kandidata
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 2 satajoš 40 povezanih
Ekološki ustanak traži od Vučića sva dokumenta o velikim državnim poslovima
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih