Povezane vesti
Rusija je spremna za pregovore sa Ukrajinom
Politika pre 1 sat
Po pitanju sukoba na Bliskom istoku, Putin je rekao da se Rusija aktivno trudi da spreči eskalaciju palestinsko-izraelskog sukoba u veći rat. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna da vodi pregovore sa Ukrajinom… »
Putin: Rusija ulaže napore da spreči veliki rat na Bliskom istoku
NIN pre 1 sat
Moskva ulaže aktivne napore da spreči da palestinsko-izraelski sukob preraste u veliki rat, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. " Rusija ulaže aktivne napore da spreči da trenutno razbuktavanje palestinsko-izraelskog sukoba eskalira u… »
Putin: Rusija je spremna na pregovore s Ukrajinom
Al Jazeera pre 2 sata
Putin je na ceremoniji u Kremlju rekao da je Rusija spremna na pregovore s Ukrajinom i da je dogovor već bio postignut, ali ga je Ukrajina odbila. Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna voditi pregovore s Ukrajinom… »
Politika pre 1 sat
MOSKVA – Moskva ulaže aktivne napore da spreči da palestinsko-izraelski sukob preraste u veliki rat, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. „Rusija ulaže aktivne napore da spreči da trenutno razbuktavanje palestinsko-izraelskog sukoba… »
Putin: "Rusija je spremna za pregovore sa Ukrajinom"
Blic pre 1 sat
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna da vodi pregovore sa Ukrajinom. - Nekoliko puta sam govorio da je Rusija ne samo spremna za pregovore, već je u određenoj fazi, na samom početku ovog konflikta, vodila te… »
RTV pre 2 sata
MOSKVA - Moskva ulaže aktivne napore da spreči da palestinsko-izraelski sukob preraste u veliki rat, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. "Rusija ulaže aktivne napore da spreči da trenutno razbuktavanje palestinsko-izraelskog sukoba… »
Putin: Rusija je spremna za pregovore sa Ukrajinom
RTV pre 3 sata
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna da vodi pregovore sa Ukrajinom. "Nekoliko puta sam govorio da je Rusija ne samo spremna za pregovore, već je u određenoj fazi, na samom početku ovog konflikta, vodila te… »
Putin: Rusija je spremna za pregovore sa Ukrajinom
Vesti online pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna da vodi pregovore sa Ukrajinom. – Nekoliko puta sam govorio da je Rusija ne samo spremna za pregovore, već je u određenoj fazi, na samom početku ovog konflikta, vodila te… »
Putin: Spremni smo
B92 pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ta zemlja spremna da vodi pregovore sa Ukrajinom. "Nekoliko puta sam govorio da je Rusija ne samo spremna za pregovore, već je u određenoj fazi, na samom početku ovog konflikta, vodila te… »
Vesti dana »
N1 u Vašingtonu na dan izbora: Ankete daju podjednake šanse za pobedu oba kandidata
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
FOTO: Policijske snage u Novom Sadu pred protest - raspoređeni na nekoliko lokacija
Radio 021 pre 56 minutajoš 28 povezanih