Povezane vesti
Olivera Zekić podnela ostavku u REM dan po isteku mandata članova tog regulatornog tela
Beta pre 2 sata
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da danas podnosi ostavku na tu poziciju, dan pošto je članovima Saveta REM istekao mandat. Ona je čestitala televiziji Informer kojoj je 1. novembra REM dodelio… »
Zekić: Danas dajem ostavku u REM-u, a Informeru mogu samo da čestitam, zaslužuju i nacionalnu dozvolu
Nova pre 3 sata
: "Ja danas dajem ostavku, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam", kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju. Zekić je izrazila i želju… »
Olivera Zekić: Informer TV imala je perfektan elaborat
Vreme pre 3 sata
„Dali smo Informer TV beogradsku dozvolu, jer je svih osam članova REM-a glasalo za to, zato što je Informer TV bio najbolji i nisu imali konkurenciju", rekla je za „Vreme“ dosadašnja predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije… »
Olivera Zekić podnela ostavku u REM dan po isteku mandata članova tog regulatornog tela
Novi magazin pre 3 sata
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da danas podnosi ostavku na tu poziciju, dan pošto je članovima Saveta REM istekao mandat. Ona je čestitala televiziji Informer kojoj je 1. novembra REM dodelio… »
Olivera Zekić podnela ostavku: Članovima Saveta REM 4. novembra istekao mandat
Kurir pre 2 sata
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da danas podnosi ostavku na tu poziciju, dan pošto je članovima Saveta REM istekao mandat. Članovima Saveta REM-a je 4. novembra isetekao mandat. Zekić je… »
Olivera Zekić: Danas dajem ostavku u REM-u, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam
Danas pre 3 sata
Ja danas dajem ostavku, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam, kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju. Zekić je izrazila i želju da… »
Olivera Zekić najavila: Danas podnosim ostavku
Radio 021 pre 3 sata
Ja danas dajem ostavku, kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić. "Što se Informera tiče, mogu samo da im čestitam", kaže Zekić za Danas povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju. Zekić je… »
Zekić: Danas dajem ostavku u REM-u, a Informeru mogu samo da čestitam, zaslužuju i nacionalnu dozvolu
N1 Info pre 4 sati
"Ja danas dajem ostavku, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam", kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju. Zekić je izrazila i želju da… »
Novi magazin pre 3 sata
"Ja danas dajem ostavku, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam", kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju. Zekić je izrazila i želju da… »
Vesti dana »
Uživo! Izbori u Americi: U pojedinim državama opsadno stanje, oglasila se Kamala Haris
Mondo pre 34 minutajoš 50 povezanih
Uživo ogromne promene na kladionicama! Prvi rezultati izbora šokirali, evo kako stoje Tramp i Kamala: Redovi za glasanje, Nacionalna garda u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Novi Sad: Pun grad policije, oseća se tenzija pred večerašnji protest građana zbog stradanja 14 ljudi
Danas pre 35 minutajoš 28 povezanih