Повезане вести

Оливера Зекић поднела оставку у РЕМ дан по истеку мандата чланова тог регулаторног тела

Оливера Зекић поднела оставку у РЕМ дан по истеку мандата чланова тог регулаторног тела

Бета 05.11.2024
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић изјавила је да данас подноси оставку на ту позицију, дан пошто је члановима Савета РЕМ истекао мандат. Она је честитала телевизији Информер којој је… »
Зекић: Данас дајем оставку у РЕМ-у, а Информеру могу само да честитам, заслужују и националну дозволу

Зекић: Данас дајем оставку у РЕМ-у, а Информеру могу само да честитам, заслужују и националну дозволу

Нова 05.11.2024
: "Ја данас дајем оставку, а што се Информера тиче могу само да им честитам", каже за Данас досадашња председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић поводом одлуке тог тела да телевизији Информер додели регионалну фреквенцију. Зекић је… »
Оливера Зекић: Информер ТВ имала је перфектан елаборат

Оливера Зекић: Информер ТВ имала је перфектан елаборат

Време 05.11.2024
„Дали смо Информер ТВ београдску дозволу, јер је свих осам чланова РЕМ-а гласало за то, зато што је Информер ТВ био најбољи и нису имали конкуренцију", рекла је за „Време“ досадашња председница Савета Регулаторног тела за… »
Оливера Зекић поднела оставку: Члановима Савета РЕМ 4. новембра истекао мандат

Оливера Зекић поднела оставку: Члановима Савета РЕМ 4. новембра истекао мандат

Курир 05.11.2024
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић изјавила је да данас подноси оставку на ту позицију, дан пошто је члановима Савета РЕМ истекао мандат. Члановима Савета РЕМ-а је 4. новембра исетекао… »

Нови магазин 05.11.2024
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић изјавила је да данас подноси оставку на ту позицију, дан пошто је члановима Савета РЕМ истекао мандат. Она је честитала телевизији Информер којој је… »
Оливера Зекић најавила: Данас подносим оставку

Оливера Зекић најавила: Данас подносим оставку

Радио 021 05.11.2024
Ја данас дајем оставку, каже за Данас досадашња председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић. "Што се Информера тиче, могу само да им честитам", каже Зекић за Данас поводом одлуке тог тела да телевизији Информер додели регионалну… »
Оливера Зекић: Данас дајем оставку у РЕМ-у, а што се Информера тиче могу само да им честитам

Оливера Зекић: Данас дајем оставку у РЕМ-у, а што се Информера тиче могу само да им честитам

Данас 05.11.2024
Ја данас дајем оставку, а што се Информера тиче могу само да им честитам, каже за Данас досадашња председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић поводом одлуке тог тела да телевизији Информер додели регионалну фреквенцију. Зекић је… »

Н1 Инфо 05.11.2024
"Ја данас дајем оставку, а што се Информера тиче могу само да им честитам", каже за Данас досадашња председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић поводом одлуке тог тела да телевизији Информер додели регионалну фреквенцију. Зекић је… »

Нови магазин 05.11.2024
"Ја данас дајем оставку, а што се Информера тиче могу само да им честитам", каже за Данас досадашња председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић поводом одлуке тог тела да телевизији Информер додели регионалну фреквенцију. Зекић је… »

Вести дана »