Povezane vesti

Hil: Mislim da dolazi vreme kad Rusija neće moći da koristi energiju kao političko sredstvo

Hil: Mislim da dolazi vreme kad Rusija neće moći da koristi energiju kao političko sredstvo

NIN pre 2 sata
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da su SAD "vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru". "Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi… »
"Dobro je imati prijatelje i saveznike": Kristofer Hil: Mislim da su Amerika i EU zainteresovane da pomognu Srbiji

"Dobro je imati prijatelje i saveznike": Kristofer Hil: Mislim da su Amerika i EU zainteresovane da pomognu Srbiji

Blic pre 4 sati
Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija ne… »
Kristofer Hil: Za Srbiju je važno da ima saveznike

Nedeljnik pre 4 sati
“Evropska unija nije bezbednosna organizacija per se; ona je ekonomska i politička organizacija. Ali svakako, kada ljudi razmišljaju o budućnosti Ukrajine i Zapadnog Balkana, bezbednosna pitanja svakako dolaze u prvi plan u ovim teškim vremenima… »
„SAD i EU su zainteresovane da pomognu Srbiji u energetskom sektoru, ne smete da se nađete u situaciji da Rusija to koristi…

„SAD i EU su zainteresovane da pomognu Srbiji u energetskom sektoru, ne smete da se nađete u situaciji da Rusija to koristi…

Nova pre 4 sati
: „Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija… »

N1 Info pre 4 sati
„Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija ne… »

Vesti dana »