Povezane vesti
Hil: Mislim da dolazi vreme kad Rusija neće moći da koristi energiju kao političko sredstvo
NIN 05.11.2024
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da su SAD "vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru". "Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi… »
"Dobro je imati prijatelje i saveznike": Kristofer Hil: Mislim da su Amerika i EU zainteresovane da pomognu Srbiji
Blic 05.11.2024
Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija ne… »
Kristofer Hil: Za Srbiju je važno da ima saveznike
Nedeljnik 05.11.2024
“Evropska unija nije bezbednosna organizacija per se; ona je ekonomska i politička organizacija. Ali svakako, kada ljudi razmišljaju o budućnosti Ukrajine i Zapadnog Balkana, bezbednosna pitanja svakako dolaze u prvi plan u ovim teškim vremenima. Mislim… »
„SAD i EU su zainteresovane da pomognu Srbiji u energetskom sektoru, ne smete da se nađete u situaciji da Rusija to koristi…
Nova 05.11.2024
: „Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija ne… »
Kristofer Hil: Za Srbiju je važno da ima saveznike
N1 Info 05.11.2024
„Mislim da su SAD, a iskreno i Evropska unija, vrlo zainteresovane da pomognu Srbiji u obnovi njenog suvereniteta u energetskom sektoru. Srbija godinama mora da pozajmljuje ili kupuje energiju od drugih zemalja. To nije loše samo po sebi, ali Srbija ne… »
Vesti dana »

Jesen se pretvara u zimu: Kiša i sneg prekrivaju Srbiju
Glas Zapadne Srbije pre 33 minutajoš 21 povezana

Vučić poručio iz Danske da očekuje uspešan dan na Samitu Evropske političke zajednice
Beta pre 24 minutajoš 15 povezanih

Borba protiv tradicije: Zvezda 10 godina nije slavila u Minhenu
Sport klub pre 24 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 29 minutajoš 10 povezanih

Dojave o bombama u nekoliko škola u Srbiji Deca hitno evakuisana, MUP na terenu
Alo pre 18 minutajoš 6 povezanih