Povezane vesti
Saslušano 48 osoba u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, dokazi premešteni na sigurnu lokaciju
Sputnik 05.11.2024
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, povodom tragedije 1. novembra kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u tom gradu, u protekla tri dana saslušalo ukupno 48 osoba, a naloženo je da se danas sasluša još pet. U istom… »
Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu: Saslušano 48 lica zbog pada nadstrešnice, danas još pet
Euronews 05.11.2024
Povodom tragičnog događaja koji se dogodio 1. novembra u Novom Sadu, kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u Novom Sadu, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je upotrebilo maksimum kapaciteta za… »
Tužilaštvo u Novom Sadu: Saslušano ukupno 48 osoba, danas će biti još pet
RTV 05.11.2024
NOVI SAD - Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, povodom tragedije 1. novembra kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u tom gradu, u protekla tri dana saslušalo ukupno 48 osoba, a naloženo je da se danas sasluša još pet. U… »
Tužilaštvo u Novom Sadu: Saslušano ukupno 48 osoba, ostaci srušene nadstrešnice premešteni su na sigurnu lokaciju
NIN 05.11.2024
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, povodom tragedije 1. novembra kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u tom gradu, u protekla tri dana saslušalo ukupno 48 osoba, a naloženo je da se danas sasluša još pet. U istom… »
Saslušano je 48 osoba, danas još 5: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o padu nadstrešice
Telegraf 05.11.2024
Preporučujemo. Povodom tragičnog događaja koji se odigrao 1. novembra u Novom Sadu, kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u Novom Sadu, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je upotrebilo maksimum… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 37 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 37 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana