Povezane vesti
"Kolena su me nesnosno bolela, a lekari me ubeđivali da mi nije ništa. Onda sam saznala strašnu istinu": Ivana (25) pobedila…
Kurir 05.11.2024
Ivana Gligorić (25) iz Loznice sa samo 16 godina suočila se sa najstrašnijom dijagnozom i za odraslog čoveka, a kamoli tinejdžera - karcinomom. Sve je počelo iznenadnim, nesnosnim bolovima u predelu natkolenice, kuka i kolena, koji su bivali sve jači, a… »
"Kolena su me nesnosno bolela, lekari su me ubeđivali da mi nije ništa, a onda mi rekli strašnu istinu": Ivana (25) se borila…
Blic 05.11.2024
Ivana Gligorić (25) iz Loznice sa samo 16 godina suočila se sa najstrašnijom dijagnozom i za odraslog čoveka, a kamoli tinejdžera - karcinomom. Sve je počelo iznenadnim, nesnosnim bolovima u predelu natkolenice, kuka i kolena, koji su bivali sve jači, a… »
Vesti dana »

Favoriti bez greške: Zverev, Šelton i Hačanov u trećem kolu mastersa u Sinsinatiju
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih

RHMZ: Crveni meteo alarm danas na snazi na istoku i jugoistoku Srbije, Pomoravlju, Kosovu i Metohiji
Insajder pre 40 minutajoš 19 povezanih

Drecun: Dok se ne izabere nova vlast na Kosovu, dijalog Beograda i Prištine besmislen
N1 Info pre 30 minutajoš 2 povezane