Povezane vesti
"Kolena su me nesnosno bolela, a lekari me ubeđivali da mi nije ništa. Onda sam saznala strašnu istinu": Ivana (25) pobedila…
Kurir pre 4 sati
Ivana Gligorić (25) iz Loznice sa samo 16 godina suočila se sa najstrašnijom dijagnozom i za odraslog čoveka, a kamoli tinejdžera - karcinomom. Sve je počelo iznenadnim, nesnosnim bolovima u predelu natkolenice, kuka i kolena, koji su bivali sve… »
"Kolena su me nesnosno bolela, lekari su me ubeđivali da mi nije ništa, a onda mi rekli strašnu istinu": Ivana (25) se…
Blic pre 11 sati
Ivana Gligorić (25) iz Loznice sa samo 16 godina suočila se sa najstrašnijom dijagnozom i za odraslog čoveka, a kamoli tinejdžera - karcinomom. Sve je počelo iznenadnim, nesnosnim bolovima u predelu natkolenice, kuka i kolena, koji su bivali sve… »
Vesti dana »
Ministar Đurić razgovarao sa koleginicom iz Danske: Priština pokazuje krajnju nespremnost da primenjuje dogovoreno
Kurir pre 3 satajoš 70 povezanih
Uživo Amerikanci biraju novog predsednika! Veliki preokret na kladionicama preko noći! (foto, video)
Kurir pre 9 minutajoš 96 povezanih
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 3 satajoš 43 povezane