Povezane vesti

Danijela Nestorović o Vučićevom pozivu na referendum: Nema određenog broja koji bi bio kvalifikovana većina za rezrešenje…

Danijela Nestorović o Vučićevom pozivu na referendum: Nema određenog broja koji bi bio kvalifikovana većina za rezrešenje…

Blic pre 5 sati
Članica parlamentarnog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Danijela Nestorović izjavila je danas FoNetu da predsedniku Srbije može da prestane mandat ukoliko sam podnese ostavku ili jedna trećina poslanika u parlamentu zatraži njegovo… »
Šta kažu Marinković i Vukadinović o odgovornosti i razrešenju predsednika?

Šta kažu Marinković i Vukadinović o odgovornosti i razrešenju predsednika?

Danas pre 5 sati
Redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Tanasije Marinković izjavio je danas FoNetu da u važećem ustavnom poretku Srbije ne postoji mogućnost održavanja referenduma o razrešenju predsednika Republike. Marinković je, u pisanoj… »
Danijela Nestorović odgovorila na Vučićev poziv na referendum

Danijela Nestorović odgovorila na Vučićev poziv na referendum

Danas pre 7 sati
Članica parlamentarnog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Danijela Nestorović izjavila je danas FoNetu da predsedniku Srbije može da prestane mandat ukoliko sam podnese ostavku ili jedna trećina poslanika u parlamentu zatraži njegovo… »
Nestorović: U kojim slučajevima predsedniku Srbije može da prestane mandat – Vučićev populistički potez

Nestorović: U kojim slučajevima predsedniku Srbije može da prestane mandat – Vučićev populistički potez

N1 Info pre 7 sati

Vesti dana »