Povezane vesti
Danijela Nestorović o Vučićevom pozivu na referendum: Nema određenog broja koji bi bio kvalifikovana većina za rezrešenje…
Blic 05.11.2024
Članica parlamentarnog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Danijela Nestorović izjavila je danas FoNetu da predsedniku Srbije može da prestane mandat ukoliko sam podnese ostavku ili jedna trećina poslanika u parlamentu zatraži njegovo… »
Šta kažu Marinković i Vukadinović o odgovornosti i razrešenju predsednika?
Danas 05.11.2024
Redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Tanasije Marinković izjavio je danas FoNetu da u važećem ustavnom poretku Srbije ne postoji mogućnost održavanja referenduma o razrešenju predsednika Republike. Marinković je, u pisanoj… »
Danijela Nestorović odgovorila na Vučićev poziv na referendum
Danas 05.11.2024
Članica parlamentarnog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Danijela Nestorović izjavila je danas FoNetu da predsedniku Srbije može da prestane mandat ukoliko sam podnese ostavku ili jedna trećina poslanika u parlamentu zatraži njegovo… »
Nestorović: U kojim slučajevima predsedniku Srbije može da prestane mandat – Vučićev populistički potez
N1 Info 05.11.2024
Vesti dana »
Pred Srbijom je ledena noć, temperatura u gradovima pada na -15: U ovom mestu ide i do -18 stepeni, poznato i kakvo nas vreme očekuje za Božić
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
„Inženjeri neće ćutati“: Studenti FTN digli glas zbog targetiranja kolega
Nedeljnik pre 7 satijoš 26 povezanih
Lion ni kriv ni dužan dobio "srpski" derbi protiv "fenjeraša"!
Sportske.net pre 2 satajoš 18 povezanih
"Implementacija želje gospodina predsednika": Vučić požurivao radove na rekonstrukciji pruge
Radio 021 pre 15 satijoš 5 povezanih