Povezane vesti

Šok tvrdnje Šešelja - "znao sam da će doći do obračuna s đinđićem": Zemunski klan hteo da me ubije, a kada nisu uspeli…

Šok tvrdnje Šešelja - "znao sam da će doći do obračuna s đinđićem": Zemunski klan hteo da me ubije, a kada nisu uspeli…

Kurir pre 2 sata
Igrana Serija Sablja koja se već dve nedelje emituje na Javnom servisu, otvorila je stare rane, ali i stara pitanja na koje Srbija i dalje čeka odgovor. Ubistvo premijera Zorana Đinđića ni posle više od dve decenije ne prestaje da intrigira javnost… »
"Ja sam bio meta! Odvezli su me u šilerovu da bi me ubili, a tada sam saznao da će biti obračuna sa đinđićem" - Šešelj…

"Ja sam bio meta! Odvezli su me u šilerovu da bi me ubili, a tada sam saznao da će biti obračuna sa đinđićem" - Šešelj…

Kurir pre 2 sata
Televizijska serija "Sablja" osvetlila je tamne uglove srpske prošlosti, oživljavajući sećanja na događaje koji su potresli našu zemlju. Kroz prikaz operacije koja je usledila nakon brutalnog ubistva premijera Zorana Đinđića, serija je podestila… »
"Znao sam da će doći do krvavih obračuna": Šešelj šokirao u emisiji uživo, govorio o "Sablji" i ubistvu Đinđića

"Znao sam da će doći do krvavih obračuna": Šešelj šokirao u emisiji uživo, govorio o "Sablji" i ubistvu Đinđića

Mondo pre 6 sati
Ubistvo premijera Zorana Đinđića ni posle više od dve decenije ne prestaje da intrigira javnost. Igrana Serija Sablja koja se već dve nedelje emituje na Javnom servisu, otvorila je stare rane, ali i stara pitanja na koje Srbija i dalje čeka odgovor… »

Vesti dana »

Mup: Tri osobe uhapšene zbog trgovine ljudima

Mup: Tri osobe uhapšene zbog trgovine ljudima

IndeksOnline pre 2 satajoš 55 povezanih
Vesić podneo ostavku

Vesić podneo ostavku

Politika pre 2 satajoš 50 povezanih