Povezane vesti

Međedović: Još ne razmišljam o tituli

Međedović: Još ne razmišljam o tituli

Sport klub pre 17 dana
Hamad Međedović savladao je Aleksandra Kovačevića i nastavio pohod ka tituli na "Serbia openu". Po završetku meča govorio je srpski teniser o duelu sa Amerikancem. Sumirao je Međedović utiske posle meča: „Odigrao sam dobar meč po meni bolji… »
Međedović u četvrtfinalu

Međedović u četvrtfinalu

Politika pre 17 dana
Hamad Međedović, srpski teniser, plasirao se u četvrtfinale turnira u Beogradu. Međedović je nastavio niz započet protiv Brendona Nakašime i eliminisao je još jednog favorizovanog Amerikanca. Radi se o Aleksandru Kovačeviću, trenutno 101… »
Američki Srbin o Novakovom pozivu: "Šta je ovo? Daj mi minut samo"

Američki Srbin o Novakovom pozivu: "Šta je ovo? Daj mi minut samo"

B92 pre 17 dana
Američki teniser Aleksandar Kovačević govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Hamada Međedovića. Kovačević, koji je poreklom sa ovih prostora, izgubio je sa 7:6, 6:4 u osmini finala Beograd opena. "Super je Beograd. Moj prvi put ovde… »
Međedović u četvrtfinalu Beograd opena

Međedović u četvrtfinalu Beograd opena

Sportski žurnal pre 17 dana
Srpski teniser bolji od Amerikanca Aleksandra Kovačevića. Hamad Međedović se plasirao u četvrtfinale ATP turnira Beograd open, pošto je u osmini finala pobedio Aleksandra Kovačevića iz Sjedinjenih Američkih Država - 7:6 (7:5), 6:4. Meč je… »
Međedović: "Poznat sam po nervozi, ne razmišljam o tituli" VIDEO

Međedović: "Poznat sam po nervozi, ne razmišljam o tituli" VIDEO

B92 pre 17 dana
Srpski teniser Hamad Međedović bio je raspoložen u razgovoru sa medijima nakon pobede nad Aleksandrom Kovačevićem i plasmana u četvrtfinale Beograd opena. Međedović je slavio trijumf u dva seta, iako se na početku dosta mučio sa servisima… »
Međedović "utišao" američkog Srbina

Međedović "utišao" američkog Srbina

B92 pre 17 dana
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u četvrtfinale Beograd opena. Međedović je bio bolji od Amerikanca srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića, rezultatom 7:6 (5), 6:4. Naročito interesantan bio je prvi set, koji je morao da bude rešen… »
Međedović u četvrtfinalu u Beogradu

Međedović u četvrtfinalu u Beogradu

Sport klub pre 17 dana
Hamad Međedović nastavlja sa dobrim partijama na ATP turniru u Beogradu. Momak iz Novog Pazara izborio je mesto u četvrtfinalu, pošto je u Beogradskoj Areni u dva seta savladao Amerikanca sa srpskim korenima Aleksandra Kovačevića 7:6 (7:5), 6:4. U… »
Đurić i Maksimović eliminisani u dublu

Đurić i Maksimović eliminisani u dublu

Sportski žurnal pre 17 dana
Srpske tenisere pobedili Gonzalo Eskobar i Dijego Idalgo sa 2:0. Branko Đurić i Marko Maksimović nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale ATP turnira Beograd open, pošto su u osmini finala poraženi od Ekvadoraca Gonzala Eskobara i Dijega Idalga -… »
Beograd open - Međedović dobio Kovačevića za plasman u četvrtfinale

Beograd open - Međedović dobio Kovačevića za plasman u četvrtfinale

Sportske.net pre 17 dana
Teniser Srbije Hamad Međedović pobedio je danas Aleksandra Kovačevića iz SAD sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4), u osmini finala ATP turnira Beograd open. Međedović je 156. na ATP listi i dobio je specijalnu pozivnicu organizatora za nastup u Beogradu, a… »

Vesti dana »