Повезане вести

Хамад сломио српског Американца за четврфинале Белграде Опена: Међедовић избомбардовао асовима и прошао даље

Хамад сломио српског Американца за четврфинале Белграде Опена: Међедовић избомбардовао асовима и прошао даље

Телеграф 05.11.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Хамад Међедовић прошао је у четвртфинале Белграде Опена тако што је савладао Александра Ковачевића са 7:6(5), 6:4. Американац српских корена се држао против Хамада све док га је служио сервис, а онда… »
Међедовић граби ка завршници Белграде Опена: "Ту ми је родбина, као и пријатељи, то ми много прија"

Међедовић граби ка завршници Белграде Опена: "Ту ми је родбина, као и пријатељи, то ми много прија"

Телеграф 05.11.2024
Препоручујемо. Српски тенисер, Хамад Међедовић успео је да савлада Александра Ковачевића и да настави поход ка завршници Белграде Опена. На конференцији за медије, он се пре свега осврнуо на меч са Американцем, где каже да је био… »
АТП Београд: Међедовић у четвртфиналу

АТП Београд: Међедовић у четвртфиналу

Санџак хабер 05.11.2024
Тенисер Србије Хамад Међедовић победио је данас Александра Ковачевића из САД са 2:0 у сетовима (7:6(5), 6:4), у осмини финала АТП турнира Београд опен. Међедовић је 156. на АТП листи и добио је специјалну позивницу организатора… »
Србин из Америке срећан због доласка у Београд: "Тата ми је одавде, Новак ми је тада пришао..."

Србин из Америке срећан због доласка у Београд: "Тата ми је одавде, Новак ми је тада пришао..."

Телеграф 05.11.2024
Препоручујемо. Пружио је Александар Ковачевић добар меч Хамаду Међедовићу на Белграде Опену, али бољерагнирани тенисер није успео да сломи отпор и на крају је поражен са 2-0, по сетовима 7:6, 6:4. На конференцији за медије после… »
Међедовић у четвртфиналу тениског турнира у Београду

Међедовић у четвртфиналу тениског турнира у Београду

Радио сто плус 05.11.2024
Међедовић је 156. на АТП листи и добио је специјалну позивницу организатора за наступ у Београду, а 101. тенисера света Ковачевића победио је у мечу који је трајао сат и 21 минут. Иако је Ковачевић имао више асова, шеснаест према… »
Атп Београд: Међедовић у четвртфиналу

Атп Београд: Међедовић у четвртфиналу

ИндексОнлине 05.11.2024
БЕОГРАД – Тенисер Србије Хамад Међедовић победио је данас Александра Ковачевића из САД са 2:0 у сетовима (7:6(5), 6:4), у осмини финала АТП турнира Београд опен. Међедовић је 156. на АТП листи и добио је специјалну позивницу… »
Међедовић у четвртфиналу у Београду

Међедовић у четвртфиналу у Београду

Санџак пресс 05.11.2024
Хамад Међедовић наставља са добрим партијама на АТП турниру у Београду. Момак из Новог Пазара изборио је место у четвртфиналу, пошто је у Београдској Арени у два сета савладао Американца са српским коренима Александра Ковачевића… »
Може ли Хамад Међедовић до четвртфинала Белграде Опена? Ово је квота да побеђује српског Американца!

Може ли Хамад Међедовић до четвртфинала Белграде Опена? Ово је квота да побеђује српског Американца!

Телеграф 05.11.2024
Данас ће почети осмофинална борба на Белграде Опену и Хамад Међедовић ће имати прилику да против Александра Ковачевића, представника Сједињених Америчких Држава, дође до победе и оде даље. Хамад је у првом колу показао да може… »

Вести дана »