Povezane vesti

ATP Beograd: Međedović u četvrtfinalu

ATP Beograd: Međedović u četvrtfinalu

Sandžak haber pre 5 sati
Teniser Srbije Hamad Međedović pobedio je danas Aleksandra Kovačevića iz SAD sa 2:0 u setovima (7:6(5), 6:4), u osmini finala ATP turnira Beograd open. Međedović je 156. na ATP listi i dobio je specijalnu pozivnicu organizatora za nastup u Beogradu… »
Srbin iz Amerike srećan zbog dolaska u Beograd: "Tata mi je odavde, Novak mi je tada prišao..."

Srbin iz Amerike srećan zbog dolaska u Beograd: "Tata mi je odavde, Novak mi je tada prišao..."

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Pružio je Aleksandar Kovačević dobar meč Hamadu Međedoviću na Belgrade Openu, ali boljeragnirani teniser nije uspeo da slomi otpor i na kraju je poražen sa 2-0, po setovima 7:6, 6:4. Na konferenciji za medije posle meča srpski… »
Atp Beograd: Međedović u četvrtfinalu

Atp Beograd: Međedović u četvrtfinalu

IndeksOnline pre 6 sati
BEOGRAD – Teniser Srbije Hamad Međedović pobedio je danas Aleksandra Kovačevića iz SAD sa 2:0 u setovima (7:6(5), 6:4), u osmini finala ATP turnira Beograd open. Međedović je 156. na ATP listi i dobio je specijalnu pozivnicu organizatora za nastup… »
Međedović u četvrtfinalu teniskog turnira u Beogradu

Međedović u četvrtfinalu teniskog turnira u Beogradu

Radio sto plus pre 5 sati
Međedović je 156. na ATP listi i dobio je specijalnu pozivnicu organizatora za nastup u Beogradu, a 101. tenisera sveta Kovačevića pobedio je u meču koji je trajao sat i 21 minut. Iako je Kovačević imao više asova, šesnaest prema deset, jedini… »
Međedović u četvrtfinalu u Beogradu

Međedović u četvrtfinalu u Beogradu

Sandžak press pre 5 sati
Hamad Međedović nastavlja sa dobrim partijama na ATP turniru u Beogradu. Momak iz Novog Pazara izborio je mesto u četvrtfinalu, pošto je u Beogradskoj Areni u dva seta savladao Amerikanca sa srpskim korenima Aleksandra Kovačevića 7:6 (7:5), 6:4. U… »
Hamad slomio srpskog Amerikanca za četvrfinale Belgrade Opena: Međedović izbombardovao asovima i prošao dalje

Hamad slomio srpskog Amerikanca za četvrfinale Belgrade Opena: Međedović izbombardovao asovima i prošao dalje

Telegraf pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović prošao je u četvrtfinale Belgrade Opena tako što je savladao Aleksandra Kovačevića sa 7:6(5), 6:4. Amerikanac srpskih korena se držao protiv Hamada sve dok ga je služio servis, a onda je za 82 minuta položio… »
Može li Hamad Međedović do četvrtfinala Belgrade Opena? Ovo je kvota da pobeđuje srpskog Amerikanca!

Može li Hamad Međedović do četvrtfinala Belgrade Opena? Ovo je kvota da pobeđuje srpskog Amerikanca!

Telegraf pre 9 sati
Danas će početi osmofinalna borba na Belgrade Openu i Hamad Međedović će imati priliku da protiv Aleksandra Kovačevića, predstavnika Sjedinjenih Američkih Država, dođe do pobede i ode dalje. Hamad je u prvom kolu pokazao da može, da je istrajan… »

Vesti dana »