Povezane vesti

Maksimović: Pokazaću da sam bolji od Jamala! (video)

Maksimović: Pokazaću da sam bolji od Jamala! (video)

Sportski žurnal pre 1 sat
“Igrali smo na Evropskom prvenstvu za igrače rođene 2007. Sjajan igrač, izaći ću i pokazati da sam bolji od njega”. Talentovani krilni napadač Crvene zvezde Andrija Maksimović izjavio je danas da nema tremu pred sutrašnju utakmicu protiv… »
"Crvena zvezda je simbol srpskog nacionalizma!" Neverovatno kako je Barselona predstavila svog narednog rivala u Ligi šampiona

"Crvena zvezda je simbol srpskog nacionalizma!" Neverovatno kako je Barselona predstavila svog narednog rivala u Ligi šampiona

Večernje novosti pre 2 sata
Neposredno uoči utakmice Lige šampiona u kojoj Crvena zvezda i Barselone igraju na stadionu "Rajko Mitić", gostujući klub je na zanimljiv način predstavio svojim navijačima - s kime to, zapravo, igra" FOTO: FK Crvena zvezda "Novosti" vam u celosti… »
Barselona stigla u Beograd (video)

Barselona stigla u Beograd (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
Trening od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" Fudbaleri Barselone doputovali su u Beograd gde će sutra odigrati meč četvrtog kola Lige šampiona sa Crvenom zvezdom. Trener Hansi Flik je doveo 22 igrača i od 19 časova odradiće trening na stadionu… »
Navijači - razočarani: Barselona stigla u Beograd na meč protiv FK Crvena zvezda, ali... (video)

Navijači - razočarani: Barselona stigla u Beograd na meč protiv FK Crvena zvezda, ali... (video)

Večernje novosti pre 5 sati
Fudbaleri Barselone doputovali su u Beograd gde će u sredu odigrati meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde. FOTO: Tanjug/AP Trener fudbalera Barselone Hansi Flik doveo je 22 igrača u glavni grad Srbije. Landed! 🛬 📍 Belgrade… »
Barsa stigla u Beograd - Flik doveo 22 igrača VIDEO

Barsa stigla u Beograd - Flik doveo 22 igrača VIDEO

B92 pre 5 sati
Fudbaleri Barselone doputovali su u Beograd gde će u sredu odigrati meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Trener fudbalera Barselone Hansi Flik doveo je 22 igrača u glavni grad Srbije. Fudbaleri katalonskog kluba će od 19.00 da odrade… »
Maksimović hoće Jamalov dres: "Trema? Kakva trema... Pokazaću da sam bolji od njega"

Maksimović hoće Jamalov dres: "Trema? Kakva trema... Pokazaću da sam bolji od njega"

Sportske.net pre 7 sati
Talentovani vezista Crvene zvezde Andrija Maksimović pričao je na konferenciji za medije uoči meča sa Barselonom. Ako se postavljala bilo kakva dilema, sada je nema. Maksimović će igrati od prvog minuta sutra, što se i očekivalo. "Naravno da nemam… »
Mladi fudbaler Crvene zvezde samouveren u najavi meča sa Barselonom: “Sutra ću pokazati da sam bolji od Jamala”

Mladi fudbaler Crvene zvezde samouveren u najavi meča sa Barselonom: “Sutra ću pokazati da sam bolji od Jamala”

Danas pre 7 sati
Fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović, jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, rekao je u najavi utakmice sa Barselonom u 4. kolu Lige šampiona (sreda, 21.00) da smatra da je bolji igrač od krilnog napadača katalonskog kluba Jamala… »
Maksimović: Pokazaću da sam bolji od Jamala

Maksimović: Pokazaću da sam bolji od Jamala

Sport klub pre 6 sati
Fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović pred utakmicu četvrtog kola Lige šampiona protiv Barselone (sreda, 21.00, "Rajko Mitić") rekao je da će pokazati da je bolji od svog vršnjaka iz katalonskog kluba Lamina Jamala. Mladi fudbaler je istakao… »
Maksimović samouvereno: Pokazaću sutra da sam bolji od Lamina Jamala

Maksimović samouvereno: Pokazaću sutra da sam bolji od Lamina Jamala

Euronews pre 7 sati
Stiže na "Marakanu" moćna Barselona, navijači su željni još jednog velikog spektala, a igrači takođe jedva čekaju da izađu na megdan trenutno najefektnijem timu Starog kontinenta. Na pres konferenciji uz trenera Vladana Milojevića bio je i… »
Barselona danas na Marakani

Barselona danas na Marakani

Sportski žurnal pre 11 sati
Katalonci će od 19 časova trenirati na stadionu „Rajko Mitić”. Igrači i stručni štab Barselone stižu u Beograd danas u popodnevnim satima. Katalonci će trenirati od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić”, a 45 minuta ranije trener Hansi… »

Vesti dana »