Повезане вести

Максимовић: Показаћу да сам бољи од Јамала! (видео)

Максимовић: Показаћу да сам бољи од Јамала! (видео)

Спортски журнал 05.11.2024
“Играли смо на Европском првенству за играче рођене 2007. Сјајан играч, изаћи ћу и показати да сам бољи од њега”. Талентовани крилни нападач Црвене звезде Андрија Максимовић изјавио је данас да нема трему пред сутрашњу… »
"Црвена звезда је симбол српског национализма!" Невероватно како је Барселона представила свог наредног ривала у Лиги шампиона

"Црвена звезда је симбол српског национализма!" Невероватно како је Барселона представила свог наредног ривала у Лиги шампиона

Вечерње новости 05.11.2024
Непосредно уочи утакмице Лиге шампиона у којој Црвена звезда и Барселоне играју на стадиону "Рајко Митић", гостујући клуб је на занимљив начин представио својим навијачима - с киме то, заправо, игра" ФОТО: ФК Црвена звезда… »
Барселона стигла у Београд (видео)

Барселона стигла у Београд (видео)

Тренинг од 19 часова на стадиону "Рајко Митић" Фудбалери Барселоне допутовали су у Београд где ће сутра одиграти меч четвртог кола Лиге шампиона са Црвеном звездом. Тренер Ханси Флик је довео 22 играча и од 19 часова одрадиће… »
Навијачи - разочарани: Барселона стигла у Београд на меч против ФК Црвена звезда, али... (видео)

Навијачи - разочарани: Барселона стигла у Београд на меч против ФК Црвена звезда, али... (видео)

Вечерње новости 05.11.2024
Фудбалери Барселоне допутовали су у Београд где ће у среду одиграти меч 4. кола Лиге шампиона против Црвене звезде. ФОТО: Тањуг/АП Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик довео је 22 играча у главни град Србије. Ландед! 🛬 📍… »
Барса стигла у Београд - Флик довео 22 играча ВИДЕО

Барса стигла у Београд - Флик довео 22 играча ВИДЕО

Б92 05.11.2024
Фудбалери Барселоне допутовали су у Београд где ће у среду одиграти меч 4. кола Лиге шампиона против Црвене звезде. Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик довео је 22 играча у главни град Србије. Фудбалери каталонског клуба ће од… »
Максимовић хоће Јамалов дрес: "Трема? Каква трема... Показаћу да сам бољи од њега"

Максимовић хоће Јамалов дрес: "Трема? Каква трема... Показаћу да сам бољи од њега"

Спортске.нет 05.11.2024
Талентовани везиста Црвене звезде Андрија Максимовић причао је на конференцији за медије уочи меча са Барселоном. Ако се постављала било каква дилема, сада је нема. Максимовић ће играти од првог минута сутра, што се и очекивало… »
Максимовић: Показаћу да сам бољи од Јамала

Максимовић: Показаћу да сам бољи од Јамала

Спорт клуб 05.11.2024
Фудбалер Црвене звезде Андрија Максимовић пред утакмицу четвртог кола Лиге шампиона против Барселоне (среда, 21.00, "Рајко Митић") рекао је да ће показати да је бољи од свог вршњака из каталонског клуба Ламина Јамала. Млади… »
Млади фудбалер Црвене звезде самоуверен у најави меча са Барселоном: “Сутра ћу показати да сам бољи од Јамала”

Млади фудбалер Црвене звезде самоуверен у најави меча са Барселоном: “Сутра ћу показати да сам бољи од Јамала”

Данас 05.11.2024
Фудбалер Црвене звезде Андрија Максимовић, један од највећих талената српског фудбала, рекао је у најави утакмице са Барселоном у 4. колу Лиге шампиона (среда, 21.00) да сматра да је бољи играч од крилног нападача каталонског… »
Максимовић самоуверено: Показаћу сутра да сам бољи од Ламина Јамала

Максимовић самоуверено: Показаћу сутра да сам бољи од Ламина Јамала

Еуроневс 05.11.2024
Стиже на "Маракану" моћна Барселона, навијачи су жељни још једног великог спектала, а играчи такође једва чекају да изађу на мегдан тренутно најефектнијем тиму Старог континента. На прес конференцији уз тренера Владана… »
Барселона данас на Маракани

Барселона данас на Маракани

Каталонци ће од 19 часова тренирати на стадиону „Рајко Митић”. Играчи и стручни штаб Барселоне стижу у Београд данас у поподневним сатима. Каталонци ће тренирати од 19 часова на стадиону „Рајко Митић”, а 45 минута раније тренер… »

Вести дана »