Povezane vesti
Đoković: Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji
Politika pre 3 sata
Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji, napisao je danas srpski teniser Novak Đoković na društvenoj mreži Instagram. „Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji. Šaljem ljubav, snagu i molitve svima koji su pogođeni tragedijom", stoji… »
Sportski žurnal pre 6 sati
Španski grad Valensija i njegova okolina bili su pogođeni katastrofalnim poplavama prošle nedelje u kojima je život izgubilo najmanje 217 osoba. - Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji -napisao je danas srpski teniser Novak Đoković na… »
Euronews pre 7 sati
Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji, napisao je danas srpski teniser Novak Đoković na društvenoj mreži Instagram. "Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji. Šaljem ljubav, snagu i molitve svima koji su pogođeni tragedijom", stoji u… »
Novak Đoković se hitno oglasio zbog tragedije: Ostavio dirljivu poruku na Instagramu
Mondo pre 7 sati
Novak Đoković je putem društvenih mreža uputio poruku podrške žrtvama poplava u Valensiji. Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama zbog stravičnih scena iz Španije. Poplave su pogodile Valensiju i odnele su veliki broj žrtava. Jaka… »
Đoković uputio poruku žrtvama tragedije u Valensiji: "Moje srce je sa vama" FOTO
B92 pre 7 sati
Teniser Novak Đoković se oglasio na svom Instagram profilu kako bi odao počast žrtvama tragedije u Valensiji. "Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji. Šaljem ljubav, snagu i molitve svima koji su pogođeni", napisao je u objavi na njegovom… »
Veliko srce šampiona: Novak Đoković se oglasio povodom poplava u Valensiji (foto)
Večernje novosti pre 7 sati
Stravične poplave pogodile su Valensiju, a ovim povodom se oglasio i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Foto: AP Đoković je na španskom poslao poruku podrške. - Moje srce je sa žrtvama tragedije u Valensiji. Šaljem ljubav, snagu i molitve… »
Oglasio se Novak Đoković: "Moj srce je uz žrtve tragedije u Valensiji..."
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Velika kiša i poplave pogodile su područje Valensije i odnele veliki broj žrtava, a tim povodom oglasio se i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. Noavak se oglasio i poslo poruku: - Moj srce je uz žrtve tragedije u Valensiji… »