Povezane vesti
Tramp rekao da će priznati poraz ako izbori budu fer, ali je uveren u pobedu
Nedeljnik 05.11.2024
Kandidat republikanaca na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi bio spreman da prizna poraz ukoliko izbori budu fer. „Ako izgubim izbore, ako izbori budu fer, ja ću biti prvi koji će to priznati, mislim da bi to bilo… »
Tramp rekao da će priznati poraz ako izbori budu fer, ali je uveren u pobedu
Radio sto plus 05.11.2024
“Ako izgubim izbore, ako izbori budu fer, ja ću biti prvi koji će to priznati, mislim da bi to bilo pošteno”, rekao je Tramp i dodao da je veoma uveren u svoju pobedu. Tramp je dodao da “republikanci imaju veliko vođstvo”. U SAD su danas… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 4 satijoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 7 satijoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 57 minutajoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 9 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih