Povezane vesti
“Živa sam, stigla sam", a onda se prekinula veza: Poslednji razgovor Anđele sa majkom pre tragedije u Novom Sadu
Mondo pre 17 dana
Zorica Ruman u strašnoj tragediji na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izgubila je ćerku Anđelu (21). Anđela Ruman (20) i Miloš Milosavljević (21) stradali su na Železničkoj stanici u Novom Sadu, kada se na njih obrušila nadstrešnica i… »
„Pitala me je ‘Majka, hoćeš da me ispratiš do stanice?’ Plašila se da ide sama vozom“: Potresna ispovest majke…
Nova pre 17 dana
: Anđela Ruman (20) i Miloš Milosavljević (21) imali su velike planove za 1. novembar – dan kada je trebalo da proslave njegov rođendan sa prijateljima, ali i da učine još jedan korak ka budućnosti koju su zamišljali zajedno. Planirali su… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 9 minutajoš 29 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina! Posle Ognjene, stiglo i drugo dete, tata odmah proslavio!
Mondo pre 58 minutajoš 10 povezanih
Tramp razmatra da Grenela imenuje za specijalnog izaslanika za rusko-ukrajinski sukob
Politika pre 56 minutajoš 3 povezane