Povezane vesti
“Živa sam, stigla sam", a onda se prekinula veza: Poslednji razgovor Anđele sa majkom pre tragedije u Novom Sadu
Mondo 05.11.2024
Zorica Ruman u strašnoj tragediji na Železničkoj stanici u Novom Sadu, izgubila je ćerku Anđelu (21). Anđela Ruman (20) i Miloš Milosavljević (21) stradali su na Železničkoj stanici u Novom Sadu, kada se na njih obrušila nadstrešnica i usmrtila ih na… »
„Pitala me je ‘Majka, hoćeš da me ispratiš do stanice?’ Plašila se da ide sama vozom“: Potresna ispovest majke Anđele koja je…
Nova 05.11.2024
: Anđela Ruman (20) i Miloš Milosavljević (21) imali su velike planove za 1. novembar – dan kada je trebalo da proslave njegov rođendan sa prijateljima, ali i da učine još jedan korak ka budućnosti koju su zamišljali zajedno. Planirali su veridbu, a… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ! Do ovog datuma će biti nesnosne vrućine, ovi delovi Srbije pod najvećim udarom Sunca!
Alo pre 41 minutajoš 26 povezanih

Osam eksplozija u ruskoj regiji, obustavljeni letovi. Preokret u Vašingtonu oko pregovora s Putinom: Kako će na ovo odgovoriti Zelenski?
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 3 satajoš 7 povezanih