Povezane vesti

Ovako izgleda svekar Jane Todorović koji joj je dao 15 miliona evra za sprat u Beogradu na vodi FOTO

Ovako izgleda svekar Jane Todorović koji joj je dao 15 miliona evra za sprat u Beogradu na vodi FOTO

Nova pre 2 sata
: Jana Todorović juče je proslavila 18. rođendan svoje ćerke Kristine u jednom prestoničkom restoranu, a tim povodom okupila je stotine prijatelja i kolega. Jana je ćerku dobila u braku sa Ivanom Todorovićem, čiji je otac Sveta Todorović izuzetno… »
"Mezimice, jedinice..." Jana održala govor na ćerkinom 18. rođendanu, obratila se kolegama, od njih tražila samo jedno

"Mezimice, jedinice..." Jana održala govor na ćerkinom 18. rođendanu, obratila se kolegama, od njih tražila samo jedno

Kurir pre 2 sata
Folk pevačica Jana Todorović organizovala je gala veselje povodom 18. rođendana svoje ćerke Kristine. Jana je održala emotivan govor i obratila se svojoj naslednici. - Mezimice, jedinice, srećan ti rođendan! Volimo te najviše na svetu. Budi nam… »
(Video) Punoletstvo kakvo ne pamti estrada: Kula od šampanjca, torte i bajkovita dekoracija: U ponoć Janinoj ćerki zapevao i…

(Video) Punoletstvo kakvo ne pamti estrada: Kula od šampanjca, torte i bajkovita dekoracija: U ponoć Janinoj ćerki zapevao i…

Blic pre 3 sata
Folk pevačica Jana Todorović sinoć je organizovala gala slavlje povodom 18. rođendana ćerke Kristine. Jana i njen suprug nisu žalili novca za mezimicu, pa je dekoracija bila besprekorna. Bele sveće, staklene vazne i zid napravljen u obliku listova… »
(Video): "Mezimice, jedinice moja..." Jana održala govor na ćerkinom 18. rođendanu, pa se obratila kolegama: Zatražila…

(Video): "Mezimice, jedinice moja..." Jana održala govor na ćerkinom 18. rođendanu, pa se obratila kolegama: Zatražila…

Blic pre 2 sata
Folk pevačica Jana Todorović organizovala je gala veselje povodom 18. rođendana ćerke Kristine u luksuznom prestoničkom hotelu. Na slavlju je bilo pola estrade, a mnoge Janine kolege su se latile mikrofona kako bi pevačicinoj ćerki ulepšale 18… »
Ovako punoletstvo ne pamti srpska estrada: 2 raskošne torte od 6 spratova, kula od šampanjaca, dekoracija nestvarna, a posle…

Ovako punoletstvo ne pamti srpska estrada: 2 raskošne torte od 6 spratova, kula od šampanjaca, dekoracija nestvarna, a posle…

Kurir pre 4 sati
Jana Todorović organizovala je gala slavlje u jednom prestižnom hotelu povodom punoletstva ćerke Kristine, na kojem se sjatila čitava estrada. Očekivano, s obzirom na to, da je Jana jedna od naših najboljih vokala, atmosfera je bila uzavrela kada se… »
Ovo je janin svekar! Nije štedeo za unukin rođendan, a 15 milona € dao za ceo sprat na Beogradu na vodi, ima dvorac od 10…

Ovo je janin svekar! Nije štedeo za unukin rođendan, a 15 milona € dao za ceo sprat na Beogradu na vodi, ima dvorac od 10…

Kurir pre 3 sata
Jana Todorović organizovala je gala slavlje u jednom prestižnom hotelu povodom punoletstva ćerke Kristine, na kojem se sjatila čitava estrada. Sve je bilo glamurozno, a slavljenica je čak u ponoć stala ispred tri torte, a jedna je bila i od… »
(Foto): Ovo je dvorac svekra Jane Todorović od 10.000.000 evra: Suvi luksuz i sjaj, ima i privatno jezero - Sveta u Minhenu i…

(Foto): Ovo je dvorac svekra Jane Todorović od 10.000.000 evra: Suvi luksuz i sjaj, ima i privatno jezero - Sveta u Minhenu i…

Blic pre 5 sati
Pevačica Jana Todorović sa suprugom Ivanom napravila je sinoć gala proslavu za 18. rođendan njihove ćerke Kristine u jednom prestižnom hotelu u Beogradu. Na proslavi je bio i Janin svekar, Sveta Todorović, koji se ne pojavljuje u javnosti tako… »
"Za 18. sam počupala obrve, izgledala sam kao Monaliza": Rada na rođendanu Janine ćerke otkrila da ima velike probleme

"Za 18. sam počupala obrve, izgledala sam kao Monaliza": Rada na rođendanu Janine ćerke otkrila da ima velike probleme

Mondo pre 4 sati
Rada Manojlović priznala da je neraspoložena, ali da je želela da ispoštuje koleginicu "velikog srca" Pevačica Rada Manojlović pojavila se sinoć na velikom slavlju koje je pevačica Jana Todorović organizovala povodom 18. rođendana svoje ćerke… »
(Foto): Ovo je svekar Jane Todorović koji u vlasništvu ima dvorac od 10 miliona evra: Svetu retko viđamo, a sad se skockao i…

(Foto): Ovo je svekar Jane Todorović koji u vlasništvu ima dvorac od 10 miliona evra: Svetu retko viđamo, a sad se skockao i…

Blic pre 15 sati
Pevačica Jana Todorović sa suprugom Ivanom napravila je večeras gala proslavu za 18. rođendan njihove ćerke Kristine. Janin muž se retko pojavljuje u javnosti, kao i njen svekar Sveta Todorović koji, inače, u svom vlasništvu ima dvorac u kom svi… »

Vesti dana »