Povezane vesti
POSLE PROTESTA: "Kontramiting" SNS-a, hapšenja aktivista i političara...
Moj Novi Sad pre 1 sat
Zbog pogibije 14 ljudi na Železničkoj stanici sinoć je održan veliki protest kom je na ulice Novog Sada izašao najveći broj ljudi do sada. Dostojanstven i miran skup se u jednom trenutku, kada su demonstranti došli do Gradske kuće, pretvorio u… »
Ješić uhapšen, napao policiju, Čiplić došao sa čekićem
RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Tokom protesta opozicije koji je održan sinoć u Novom Sadu uhapšen je bivši predsednik opštine Inđija Goran Ješić, jer je napao policiju. Ješić je nogom udarao policajca koji se nije branio, a pri privođenju nije imao dokumenta… »
Posle protesta na kojem je bilo najmanje 20.000 ljudi Gradska kuća demolirana, policija radi uviđaj
NoviSad.com pre 2 sata
Novi Sad – Gradska kuća demolirana je sinoć tokom protesta koji je organizovan zbog nesreće na Železničkoj stanici u kojoj je poginulo 14 ljudi, a teško povređeno troje. Prema nekim procenama, na protestu koji je počeo mirno okupilo se najmanje… »
Ješić uhapšen, napao policiju, Čiplić došao sa čekićem
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Tokom protesta opozicije koji je održan sinoć u Novom Sadu uhapšen je bivši predsednik opštine Inđija Goran Ješić, jer je napao policiju. Ješić je nogom udarao policajca koji se nije branio, a pri privođenju on nije imao… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika
RTV pre 32 minutajoš 209 povezanih
Vučić: Policija pokazala uzdržanost, svaki nasilnik će biti uhapšen
Politika pre 1 minutjoš 21 povezana
Nikolić: Stanje povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško, postoji izvestan pomak ka boljem
NIN pre 57 minutajoš 18 povezanih
Branilac Miše Bačulova: Neutemeljeni navodi – terete ga da je cisternom ugrozio zdravlje građana (VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
Tepić: Kada je Vučić stigao – vandalizam ispred Gradske kuće je stao, ispred SNS-a bili Malovićevi ljudi
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih