Povezane vesti
Aktivista Ivan Bjelić priveden u Novom Sadu: „U stanicu dovode ljude koje niko nije video da bacaju kamenje“
Nova pre 3 sata
: Pokret Sviće objavio je nešto posle ponoći da je njihov aktivista Ivan Bjelić uhapšen i odveden u PU Stari grad u Novom Sadu. „Pozivamo da se svi tamo okupimo i zahtevamo da bude pušten“, napisali su oni na objavi na mreži X. Naš saborac… »
Ristić: Priveden aktivista Ivan Bjelić, u stanicu dovode ljude koje niko nije video da bacaju kamenje
N1 Info pre 8 sati
Pokret Sviće objavio je nešto posle ponoći da je njihov aktivista Ivan Bjelić uhapšen i odveden u PU Stari grad u Novom Sadu. „Pozivamo da se svi tamo okupimo i zahtevamo da bude pušten“, napisali su oni na objavi na mreži X. Naš saborac Ivan… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika
RTV pre 18 minutajoš 209 povezanih
Ješiću određeno policijsko zadržavanje 48 sati, osumnjičen za napad na službeno lice, on negira
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Dr Nikolić: Dvoje povređenih u tragediji stabilno, jedna pacijentkinja u nestabilnom stanju
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 18 povezanih
Priveden Miša Bačulov: Njegov advokat otkriva razloge i ima poruku za „Batut“
Danas pre 42 minutajoš 14 povezanih
Miran Pogačar priveden kad je pokušao da dođe do Vučića, policija uhapsila i Mišu Bačulova
Radio 021 pre 4 satijoš 7 povezanih