Povezane vesti

"Maltretirala bih konobare i držala predavanje spremačici kad bih se udala za milionera" Pevačica šokirala izjavom, otkrila…

"Maltretirala bih konobare i držala predavanje spremačici kad bih se udala za milionera" Pevačica šokirala izjavom, otkrila…

Blic pre 44 minuta
Pevačica Marina Visković ne krije da troši dosta novca na mesečnom nivou, a za "Blic" je sad otkrila da joj je potrebno mnogo više od 3.000 evra kako bi "preživela". Ona je jednom prilikom odgovarala na pitanje pratioca, a kada su je pitali čime bi… »
Marina Visković šokirala sve izjavom da ne može da živi bez 3.000 € mesečno! Sad će svi zanemeti: Nije istina, treba mi…

Marina Visković šokirala sve izjavom da ne može da živi bez 3.000 € mesečno! Sad će svi zanemeti: Nije istina, treba mi…

Kurir pre 4 sati
Marina Visković je svojevremeno izjavila da bez nekoliko hiljada evra ne može da preživi mesec dana, što je izazvalo buru na mrežama. Naime, ona je tada istakla da ne može da preživi bez 3.000 evra mesečno. Pevačica je sada šokirala ponovo kada… »
"Treba mi više od 3.000 evra mesečno da preživim": Srpska pevačica o izjavi koja je razbesnela javnost

"Treba mi više od 3.000 evra mesečno da preživim": Srpska pevačica o izjavi koja je razbesnela javnost

Mondo pre 4 sati
Marina Visković prisustvovala proslavi punoletstva Janine ćerke. Pevačica Marina Visković prisustvovala je punoletstvu ćerke Jane Todorović, na slavlju koje je okupilo pola estrade. Marina se ovom prilikom dotakla izjave koja je razbesnela javnost… »
(Video): Srpska pevačica (36) izjavila da ne može da preživi bez 3.000 evra mesečno, a sad ponovo šokira: "Nije istina…

(Video): Srpska pevačica (36) izjavila da ne može da preživi bez 3.000 evra mesečno, a sad ponovo šokira: "Nije istina…

Blic pre 4 sati
Pevačica Marina Visković (36) pojavila se sinoć na gala proslavi 18. rođendana ćerke Jane Todorović. Podsetimo, Marina je svojevremeno izjavila da bez nekoliko hiljada evra ne može da preživi mesec dana, što je izazvalo buru na mrežama. Naime… »

Vesti dana »