Povezane vesti
Besplatan čas u auto-školi, obrok ili pecivo: Šta sve trudnice u Beogradu iznenadi kao poklon
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u Beogradu - deo praktičnog dela ispita i polaganje testova za njih je besplatno. Kada polože, mogu da računaju na… »
Besplatan čas u auto-školi, obrok ili pecivo - šta sve trudnice u Beogradu iznenadi kao poklon
RTS pre 7 sati
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u Beogradu – deo praktičnog dela ispita i polaganje testova za njih je besplatno. Kada polože, mogu da računaju na još jednu… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 13 minutajoš 224 povezane
Dr Nikolić: Dvoje povređenih u tragediji stabilno, jedna pacijentkinja u nestabilnom stanju
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 18 povezanih
Vasiljević: Policija reagovala profesionalno, identifikovano 12 počinilaca krivičnih dela
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Tužilaštva u Novom Sadu: Uhapšeno devet osoba, za jednom se traga, vrši se identifikacija ostalih
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih