Povezane vesti

Mijatović: Ančeloti izgubio autoritet i svlačionicu

Mijatović: Ančeloti izgubio autoritet i svlačionicu

Sportski žurnal pre 1 sat
Bivši as madridskog velikana za krizu Real Madrida okrivio italijanskog stručnjaka. Sinoćnji fijasko Real Madrida u Ligi šampiona na „Santjago Bernabeu” u duelu s Milanom dobrano je rastužio i bivše asove poput Predraga Mijatovića, odnedavna… »
"Real je pao - problem je nabrojati probleme"

"Real je pao - problem je nabrojati probleme"

B92 pre 50 minuta
Poraz fudbalera Real Madrida od Milana u Ligi šampiona, tema je španskih medija. "Kraljevski klub" u 4. kolu Lige šampiona izgubio je od milanske ekipe 3:1 pred svojim navijačima u Madridu. Tamošnji mediji kritički su nastrojeni posle neuspeha… »
Tim mu je izmakao iz ruku! Predrag Mijatović besan posle novog debakla

Tim mu je izmakao iz ruku! Predrag Mijatović besan posle novog debakla

Večernje novosti pre 2 sata
Predrag Mijatović komentarisao je novi poraz Real Madrida. FOTO: FK Partizan Član Radne grupe Partizana i bivši igrač i direktor "kraljevskog kluba", posle poraza od Milana u Ligi šampiona (3:1), rekao je da mu je žao madridskog kluba. - Bilo mi je… »
Mijatović kritikuje Real, Anćeloti izgubio autoritet?

Mijatović kritikuje Real, Anćeloti izgubio autoritet?

Sportske.net pre 3 sata
Aktuelni šampion Evrope Real Madrid pretrpeo je dva teška uzastopna poraza, i to na svom "Santjago Bernabeu". "Kraljevski" klub je najpre u španskoj Primeri deklasiran od Barselone, koja je protiv najvećeg rivala slavila sa 4:0, da bi sinoć u… »
Mijatović: "Žao mi je Reala, Ančeloti nema tim u rukama"

Mijatović: "Žao mi je Reala, Ančeloti nema tim u rukama"

B92 pre 4 sati
Predrag Mijatović komentarisao je novi poraz Real Madrida. Član Radne grupe Partizana i bivši igrač i direktor "kraljevskog kluba", posle poraza od Milana u Ligi šampiona (3:1), rekao je da mu je žao madrisksog kluba. "Bilo mi je žao Reala. Real… »

Vesti dana »