Повезане вести

"Реал је пао - проблем је набројати проблеме"

"Реал је пао - проблем је набројати проблеме"

Б92 06.11.2024
Пораз фудбалера Реал Мадрида од Милана у Лиги шампиона, тема је шпанских медија. "Краљевски клуб" у 4. колу Лиге шампиона изгубио је од миланске екипе 3:1 пред својим навијачима у Мадриду. Тамошњи медији критички су настројени… »
Мијатовић: Анчелоти изгубио ауторитет и свлачионицу

Мијатовић: Анчелоти изгубио ауторитет и свлачионицу

Спортски журнал 06.11.2024
Бивши ас мадридског великана за кризу Реал Мадрида окривио италијанског стручњака. Синоћњи фијаско Реал Мадрида у Лиги шампиона на „Сантјаго Бернабеу” у дуелу с Миланом добрано је растужио и бивше асове попут Предрага… »
Тим му је измакао из руку! Предраг Мијатовић бесан после новог дебакла

Тим му је измакао из руку! Предраг Мијатовић бесан после новог дебакла

Вечерње новости 06.11.2024
Предраг Мијатовић коментарисао је нови пораз Реал Мадрида. ФОТО: ФК Партизан Члан Радне групе Партизана и бивши играч и директор "краљевског клуба", после пораза од Милана у Лиги шампиона (3:1), рекао је да му је жао мадридског… »
Мијатовић критикује Реал, Анћелоти изгубио ауторитет?

Мијатовић критикује Реал, Анћелоти изгубио ауторитет?

Спортске.нет 06.11.2024
Актуелни шампион Европе Реал Мадрид претрпео је два тешка узастопна пораза, и то на свом "Сантјаго Бернабеу". "Краљевски" клуб је најпре у шпанској Примери декласиран од Барселоне, која је против највећег ривала славила са 4:0… »
Мијатовић: "Жао ми је Реала, Анчелоти нема тим у рукама"

Мијатовић: "Жао ми је Реала, Анчелоти нема тим у рукама"

Б92 06.11.2024
Предраг Мијатовић коментарисао је нови пораз Реал Мадрида. Члан Радне групе Партизана и бивши играч и директор "краљевског клуба", после пораза од Милана у Лиги шампиона (3:1), рекао је да му је жао мадрисксог клуба. "Било ми је… »

Вести дана »