Povezane vesti

Mijatović: Ančeloti izgubio autoritet i svlačionicu

Mijatović: Ančeloti izgubio autoritet i svlačionicu

Sportski žurnal pre 18 dana
Bivši as madridskog velikana za krizu Real Madrida okrivio italijanskog stručnjaka. Sinoćnji fijasko Real Madrida u Ligi šampiona na „Santjago Bernabeu” u duelu s Milanom dobrano je rastužio i bivše asove poput Predraga Mijatovića, odnedavna… »
"Real je pao - problem je nabrojati probleme"

"Real je pao - problem je nabrojati probleme"

B92 pre 18 dana
Poraz fudbalera Real Madrida od Milana u Ligi šampiona, tema je španskih medija. "Kraljevski klub" u 4. kolu Lige šampiona izgubio je od milanske ekipe 3:1 pred svojim navijačima u Madridu. Tamošnji mediji kritički su nastrojeni posle neuspeha… »
Tim mu je izmakao iz ruku! Predrag Mijatović besan posle novog debakla

Tim mu je izmakao iz ruku! Predrag Mijatović besan posle novog debakla

Večernje novosti pre 18 dana
Predrag Mijatović komentarisao je novi poraz Real Madrida. FOTO: FK Partizan Član Radne grupe Partizana i bivši igrač i direktor "kraljevskog kluba", posle poraza od Milana u Ligi šampiona (3:1), rekao je da mu je žao madridskog kluba. - Bilo mi je… »
Mijatović kritikuje Real, Anćeloti izgubio autoritet?

Mijatović kritikuje Real, Anćeloti izgubio autoritet?

Sportske.net pre 18 dana
Aktuelni šampion Evrope Real Madrid pretrpeo je dva teška uzastopna poraza, i to na svom "Santjago Bernabeu". "Kraljevski" klub je najpre u španskoj Primeri deklasiran od Barselone, koja je protiv najvećeg rivala slavila sa 4:0, da bi sinoć u… »
Mijatović: "Žao mi je Reala, Ančeloti nema tim u rukama"

Mijatović: "Žao mi je Reala, Ančeloti nema tim u rukama"

B92 pre 18 dana
Predrag Mijatović komentarisao je novi poraz Real Madrida. Član Radne grupe Partizana i bivši igrač i direktor "kraljevskog kluba", posle poraza od Milana u Ligi šampiona (3:1), rekao je da mu je žao madrisksog kluba. "Bilo mi je žao Reala. Real… »

Vesti dana »