Povezane vesti
Kremlj kaže da će Trumpa vrednovati prema djelima
Al Jazeera pre 57 minuta
Ruski i američki diplomati smatraju da su odnosi između dvije najveće svjetske nuklearne sile bili gori samo tokom hladnog rata. Kremlj je u srijedu sugerirao da ruski predsjednik Vladimir Putin ne planira čestitati Donaldu Trumpu na pobjedi na… »
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja
Nedeljnik pre 1 sat
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je pobeda republikanskog kandidata Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama veoma važan dan za RS. „Ovo je i naša pobeda. Ovo znači da ćemo i mi u RS… »
Građani Severne Mitrovice čestitaju pobedu Trampu (VIDEO)
Nedeljnik pre 38 minuta
Čestitke Donaldu Trampu povodom pobede na američkim predsedničkim izborima uputili su i građani Severne Mitrovice. Kod spomenika knezu Lazaru postavljeni su transparenti na kojima su ispisane čestitke povodom pobede na izborima. Pored Trampove slike… »
AP: Donald Tramp pobedio na izborima za predsednika SAD
Radio sto plus pre 38 minuta
Republikanac Donald Tramp pobedio je kandidatkinju demokrata Kamalu Haris na predsedničkim izborima u SAD pošto je obezbedio 277 elektorskih glasova, objavila je agencija Asošiejted pres. Tramp je došao do pobede na jučerašnjim izborima pošto je… »
Peskov: Putin ne planira da čestita Trampu
Radio sto plus pre 1 sat
“Nisam upoznat s predsednikovim planovima da čestita Trampu na izboru. Nemojmo zaboraviti da je reč o neprijateljskoj zemlji, koja je direktno i indirektno uključena u rat protiv naše države”, rekao je Peskov, prenosi ruska agencija Tass. Tramp… »
Slavlje u Banjaluci povodom Trampove pobede, Dodik istakao da je ovo važan dan za RS
Radio sto plus pre 1 sat
“Ovo je i naša pobeda. Ovo znači da ćemo i mi u RS imati bar malo više šansi da sa stanovišta naših interesa možemo da dopremo do centara moći odlučivanja”, rekao je Dodik novinarima na koktelu, koji je povodom Trampove pobede organizovao i… »
"U svakoj demokratiji volja većine birača je imperativ": Predsednik Hrvatske Zoran Milanović čestitao pobedu Donaldu Trampu
Kurir pre 45 minuta
Donald Tramp pobednik je predsedničkih izbora u SAD-u. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović čestitao je Trampu. "Čestitam Donaldu Trampu na pobedi i izboru za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Novog predsednika SAD-a izabrala je jasna većina… »
Dodik priredio koktel povodom pobede Trampa; Republika Srpska slavi
Politika pre 2 sata
BANjALUKA/SARAJEVO – Republika Srpska slavi istorijsku pobedu i povratak u Belu kuću Donalda Trampa, koji je proglasio izbornu pobedu na predsedničkim izborima u Americi. Veliki broj građana ovim povodom okupio se ispred Palate Republike u Banjaluci… »
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja (VIDEO/FOTO)
N1 Info pre 1 sat
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je pobeda republikanskog kandidata Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama veoma važan dan za RS. „Ovo je i naša pobeda. Ovo znači da ćemo i mi u RS… »
Dodik čestitao pobedu Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u SAD
Euronews pre 1 sat
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Donaldu Trampu na pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama. "Јedna od najvažnijih izbornih pobeda u novijoj istoriji SAD ali i sveta! Čestitam Trampu, 47. predsedniku… »
"Trampova pobeda simbolizuje povratak vrednostima koje cenimo": Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio čestitku…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Donaldu Trampu pobedu na predsjedničkim izborima u SAD i izrazio nadu da će njegov novi mandat doneti osveženu viziju odnosa Sjedinjenih Država prema svetu i BiH. Predsednik Srpske je naglasio da… »
Izbori u Americi: Tramp proglasio pobedu, najavio ‘zlatno doba’
Sandžak haber pre 2 sata
Tramp se zahvalio narodu što ga je izabrao za 47. predsednika SAD. Vodi u svim ključnim državama. Republikanci blizu većine u Senatu. Donalda Trampa, kandidata Republikanske stranke, samo nekoliko koraka deli od povratka u Belu kuću posle četiri… »
Dodik čestitao pobedu Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u Americi
Politika pre 3 sata
BANjALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Donaldu Trampu na pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama. „Jedna od najvažnijih izbornih pobeda u novijoj istoriji Amerike ali i sveta. Čestitam Trampu, 47… »
Plenković čestitao Trampu ubedljivu pobedu i još jedan mandat u Beloj kući
Politika pre 3 sata
Hrvatski premijer Andrej Plenković čestitao je republikanskom kandidatu Donaldu Trampu izbornu pobedu na predsedničkim izborima u SAD. "Čestitam Donaldu Trampu na uubedljivoj pobedi i drugom mandatu predsednika SAD. Radujem se našoj saradni i daljem… »
Izbori u Americi: Tramp proglasio pobedu, najavio ‘zlatno doba’
RTV Novi Pazar pre 2 sata
Donalda Trampa, kandidata Republikanske stranke, samo nekoliko koraka deli od povratka u Belu kuću posle četiri godine. Nekoliko sati po zatvaranju birališta, Tramp je proglasio pobedu na američkim predsedničkim izborima, iako se glasovi još… »
Netanjahu čestitao Trampu: Najveći povratak u istoriji, ogromna pobeda
Radio sto plus pre 3 sata
“Vaš istorijski povratak u Belu kuću nudi novi početak za Ameriku i moćnu posvećenost velikom savezu Izraela i Amerike. Ovo je ogromna pobeda!”, navodi se u poruci koju je izraelski premijer uputio Trampu. Donald Tramp je proglasio pobedu na… »
Andrija Mandić čestitao pobedu Donaldu Trampu: "Siguran sam da ćemo zajedno graditi mostove saradnje i očuvati mir i…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je republikanskom kandidatu Donaldu Trampu pobedu na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama. "Najiskrenije čestitke novoizabranom predsedniku… »
Vučić čestitao Trampu na pobedi
Radio sto plus pre 2 sata
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) “Zajedno se suočavamo sa ozbiljnim izazovima koji su pred nama. Srbija je posvećena saradnji sa SAD na stabilnosti prosperitetu i miru”, naveo je Vučić na Instagramu. Republikanac Donald… »
Dodik: Pobeda Trampa simbolizuje povratak vrednostima koje cenimo
RTV pre 3 sata
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Donaldu Trampu pobedu na predsedničkim izborima u SAD i izrazio nadu da će njegov novi mandat doneti osveženu viziju odnosa Sjedinjenih Država prema svetu i BiH. Dodik je u izjavi za… »
Vučić među prvima čestitao pobedu Domaldu Trampu
Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
„Čestitam Donaldu Trampu na pobedi. Zajedno se suočavamo sa ozbiljnim izazovima koji su pred nama. Srbija je posvećena saradnji sa SAD na stabilnosti, prosperitetu i miru”, napisao je Vučić na svom fejsbuk nalogu. GZS… »
Dodik čestitao pobedu Donaldu Trampu: Najvažnija izborna pobeda u SAD (foto)
Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Donaldu Trampu na pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama. Foto: Szilard Koszticsak/MTI via AP - Jedna od najvažnijih izbornih pobeda u novijoj istoriji SAD ali i sveta! Čestitam… »
Vesti dana »
(UŽIVO) Predsednički izbori u SAD: Donald Tramp i zvanično predsednik
Danas pre 33 minutajoš 238 povezanih
Protest u Novom Sadu: Fekalijama na gradsku kuću, incidenti i privođenja
BBC News pre 57 minutajoš 23 povezane
"Ovo će biti haos i rasulo": Njegovo ime i prezime svi dobro znaju: Istaknutom antivakseru i teoretičaru zavere smeši se jedna od ključnih uloga u Trampovom kabinetu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Nikolić: Stanje povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško, postoji izvestan pomak ka boljem
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih