Povezane vesti
"Oduvala" siromašne Slovence i pala u naručje 24 godine starijem: Prvi dejt Melanije i Trampa nije ličio na bajku
Mondo pre 1 sat
Melanija Tramp je jednom prilikom govorila o prvom izlasku sa Donaldom Trampom, ali i trenutku kada ju je zaprosio. Melanija Tramp ponovo je prva dama Sjedinjenih Američkih Država, budući da je njen suprug Donald Tramp odneo pobedu na predsedničkim… »
Pojavile se stare slike Melanije Tramp: Samo za fejslifting dala 50.000 dolara, plastični hirurzi je raskrinkali
Mondo pre 1 sat
Melanija Tramp je ponovo u centru pažnje nakon što je njen suprug Donald Tramp izabran za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Melanija Tramp, lepotica koja je rođena u Sloveniji,a potom stekla svetsku slavu kao manekenka i treća supruga… »
"Bila je dva puta kod mene u stanu, bilo nam je lepo": Petar je prvi dečko Melanije Tramp, slomila mu je srce, afere žene…
Blic pre 2 sata
Ljubavni život Melanije Tramp dugo je bio prava misterija, a onda su bivši momci počeli da otkrivao zanimljive detalje, međutim, fatalna Slovenka nikada o tome nije pričala. Melanija Tramp bila je prva dama o kojoj je najviše pričalo i pisalo, a… »
Petar je prvi imao, a onda joj je Siniša dao lepotu i svaki je patio: Ko su bivši koje Melanija Tramp panično krije?
Mondo pre 3 sata
Melanija svoj život pre Trampa panično krije, naročito kada je reč o ljubavnim odnosima. Melanija Tramp ponovo je Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, nakon što je njen suprug Donald Tramp odneo pobedu na predsedničkim izborima. Interesantno je… »
Rođena u Jugoslaviji, a celi svet gledao njene gole fotke: Ko je Melanija Tramp, top manekenka i prva dama Amerike?
Mondo pre 2 sata
Melanija Tramp je ponovo prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Melanija Tramp ponovo je Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, nakon što je njen suprug Donald Tramp odneo pobedu na predsedničkim izborima. Rođena i odrasla u bivšoj Jugoslaviji… »
Vesti dana »
(UŽIVO) Predsednički izbori u SAD: Donald Tramp i zvanično predsednik
Danas pre 25 minutajoš 238 povezanih
Protest u Novom Sadu: Fekalijama na gradsku kuću, incidenti i privođenja
BBC News pre 50 minutajoš 23 povezane
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih