Povezane vesti
Prvo oglašavanje Ilona Maska nakon izbora u Americi: Uložio milione u kampanju, a nakon Trampovog proglašenja pobede poslao…
Kurir pre 4 sati
Američki milijarder i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Ilon Mask, oglasio se putem platforme X nakon što je Donald Tramp proglasio pobedu na predsedničkim izborima u Americi. Mask, koji je najvatrenije podržavao Donalda Trampa u predizbornoj… »
Prvi čovek UFC-a rame uz rame sa Trampom: Vajt sedeo sa Donaldom, pa na hit način proglasio pobedu
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Centralna tema u svetu ovih dana su svakako izbori za novog predsednika SAD-a, a Donald Tramp je već proglasio pobedu! Čestitke za Trampa stižu sa svih strana, a jedan od ljudi koji je usko povezan sa njim jeste i prvi čovek UFC-a… »
Vesti dana »
Uživo (mapa) Trampov povratak! Svet drhti zbog (ne)očekivanih rezultata: Oglasili se Kremlj i Kina, a Kamale nigde
Blic pre 1 minutjoš 245 povezanih
U Preševu uhapšen muškarac, ometao službeno lice u vršenju dužnosti
Politika pre 12 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Trampu sam prvi čestitao; Evropa kasni; "Ili nas primite ili pustite da se ovde biju strateške bitke"
B92 pre 36 minutajoš 37 povezanih
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana
Dr Nikolić: Dvoje povređenih u tragediji stabilno, jedna pacijentkinja u nestabilnom stanju
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 20 povezanih