Povezane vesti

Otvoren Legat Milana Mladenovića u Narodnoj biblioteci Srbije VIDEO

Otvoren Legat Milana Mladenovića u Narodnoj biblioteci Srbije VIDEO

B92 pre 1 sat
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. Legat pevača i gitariste sastava Katarina II… »
"Od večeras ova institucija neće biti ista" otvoren legat Milana Mladenovića: Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz…

"Od večeras ova institucija neće biti ista" otvoren legat Milana Mladenovića: Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz…

Blic pre 4 sati
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije, povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. "Treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa… »
"Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz rokenrola" Više od 100 zvanica na otvaranju Legata Milana Mladenovića

"Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz rokenrola" Više od 100 zvanica na otvaranju Legata Milana Mladenovića

Kurir pre 3 sata
"Treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama", otpevalo je 40 mališana iz RocHoir Kids hora pod dirigentskom palicom Jovane Obradović i najavilo otvaranje Legata jedne od najznačajnih ličnosti naše muzičke i kulturne scene… »
Otvoren Legat Milana Mladenovića: Nasleđe plemenitog čoveka koji nije dozvolio da oportunizam nadjača integritet

Otvoren Legat Milana Mladenovića: Nasleđe plemenitog čoveka koji nije dozvolio da oportunizam nadjača integritet

Danas pre 17 sati
– Treba mi svet, otvoren za poglede, otvoren za trčanje. I treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama – stih je pesme „Budi sam na ulici“, od EKV-a, kojim je Rok Hor otvorio Legat Milana Mladenovića, u Narodnoj biblioteci… »

Vesti dana »