Povezane vesti
Otvoren Legat Milana Mladenovića u Narodnoj biblioteci Srbije VIDEO
B92 06.11.2024
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. Legat pevača i gitariste sastava Katarina II, odnosno… »
"Od večeras ova institucija neće biti ista" otvoren legat Milana Mladenovića: Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz rokenrola…
Blic 06.11.2024
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije, povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. "Treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim… »
Otvoren Legat Milana Mladenovića: Nasleđe plemenitog čoveka koji nije dozvolio da oportunizam nadjača integritet
Danas 05.11.2024
– Treba mi svet, otvoren za poglede, otvoren za trčanje. I treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama – stih je pesme „Budi sam na ulici“, od EKV-a, kojim je Rok Hor otvorio Legat Milana Mladenovića, u Narodnoj biblioteci Srbije… »
Vesti dana »
(VIDEO) Eksplozija na proslavi Nove godine u baru u poznatom švajcarskom skijalištu: Stradalo nekoliko osoba
Danas pre 45 minutajoš 17 povezanih
Rhmz objavio kakvo nas vreme čeka u prvim danima 2026! Već za vikend dolazi veliki preokret
Telegraf pre 15 minutajoš 12 povezanih
Produžena američka licenca NIS-u kupila Srbiji još malo vremena
Bloomberg Adria pre 5 minutajoš 11 povezanih