Povezane vesti
Otvoren Legat Milana Mladenovića u Narodnoj biblioteci Srbije VIDEO
B92 pre 1 sat
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. Legat pevača i gitariste sastava Katarina II… »
"Od večeras ova institucija neće biti ista" otvoren legat Milana Mladenovića: Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz…
Blic pre 4 sati
Legat Milana Mladenovića (1958-1994) otvoren je u Narodnoj biblioteci Srbije, povodom 30 godina od smrti uticajnog rok muzičara i pesnika, u prisustvu velikog broja njegovih prijatelja i poštovalaca. "Treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa… »
"Najbolji sinovi jednog naroda dolaze iz rokenrola" Više od 100 zvanica na otvaranju Legata Milana Mladenovića
Kurir pre 3 sata
"Treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama", otpevalo je 40 mališana iz RocHoir Kids hora pod dirigentskom palicom Jovane Obradović i najavilo otvaranje Legata jedne od najznačajnih ličnosti naše muzičke i kulturne scene… »
Otvoren Legat Milana Mladenovića: Nasleđe plemenitog čoveka koji nije dozvolio da oportunizam nadjača integritet
Danas pre 17 sati
– Treba mi svet, otvoren za poglede, otvoren za trčanje. I treba mi soba da primi pet hiljada ljudi sa dignutim čašama – stih je pesme „Budi sam na ulici“, od EKV-a, kojim je Rok Hor otvorio Legat Milana Mladenovića, u Narodnoj biblioteci… »
Vesti dana »
Ssp oštro o dešavanjima u Novom Sadu: 14 ljudi je poginulo zbog koruptivne vlasti Vučića i naprednjaka
Pravda pre 1 satjoš 46 povezanih
Tramp pobedio: Šta je odlučilo izbornu trku u Americi? Kako će pobeda Trampa uticati na ostatak sveta apre svega na Srbiju?
Kurir pre 20 minutajoš 23 povezane
Bivši major policije: Huligani su uz saglasnost policije i BIA demolirali zgradu Gradske kuće u Novom Sadu
Danas pre 44 minutajoš 19 povezanih