Povezane vesti
Na pitanje N1 zašto nije išla da upali sveću žrtvama u Novom Sadu, Brnabić kaže – to je moja lična stvar (VIDEO)
N1 Info 06.11.2024
Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, predsednica Skupštine Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena… »
Na pitanje N1 zašto nije išla da upali sveću žrtvama u Novom Sadu, Brnabić kaže – to je moja lična stvar
Glas Zaječara 06.11.2024
Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve, Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena „lična stvar“. „I ne osećam se kao neko ko želi u ovom trenutku… »
Ana Brnabić: Moja lična stvar zašto nisam otišla da zapalim sveću žrtvama u Novom Sadu
Nova 06.11.2024
: Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve, Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena "lična stvar". "I ne osećam se kao neko ko želi u ovom trenutku… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 2 satajoš 11 povezanih
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih