Povezane vesti
Na pitanje N1 zašto nije išla da upali sveću žrtvama u Novom Sadu, Brnabić kaže – to je moja lična stvar (VIDEO)
N1 Info pre 3 sata
Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, predsednica Skupštine Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena… »
Na pitanje N1 zašto nije išla da upali sveću žrtvama u Novom Sadu, Brnabić kaže – to je moja lična stvar
Glas Zaječara pre 4 sati
Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve, Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena „lična stvar“. „I ne osećam se kao neko ko želi u ovom trenutku… »
Ana Brnabić: Moja lična stvar zašto nisam otišla da zapalim sveću žrtvama u Novom Sadu
Nova pre 3 sata
: Na pitanje N1 zbog čega nije otišla ovih dana u Novi Sad da zapali sveću i položi cveće za žrtve, Ana Brnabić prvo nije želela da odgovori, ali je zatim dodala da je to njena "lična stvar". "I ne osećam se kao neko ko želi u ovom trenutku… »
Vesti dana »
Uživo donald Tramp je predsednik Amerike: "u svetu ništa više neće biti isto", Kamala Haris deklasirana, stižu čestitke sa svih strana!
Kurir pre 23 minutajoš 252 povezane
U Preševu uhapšen muškarac, ometao službeno lice u vršenju dužnosti
Politika pre 41 minutajoš 46 povezanih
"Govorili su da je đavo, sada im liči na anđela": Vučić o Trampovoj pobedi, otkrio kako će ona uticati na Srbiju
Mondo pre 47 minutajoš 23 povezane
Bivši major policije: Huligani su uz saglasnost policije i BIA demolirali zgradu Gradske kuće u Novom Sadu
Danas pre 35 minutajoš 19 povezanih