Povezane vesti

Imam kući bebu... Recite mojoj ćerki da je volim Teodora više od 4 sata bila pod ruševinama na Železničkoj stanici, njene…

Imam kući bebu... Recite mojoj ćerki da je volim Teodora više od 4 sata bila pod ruševinama na Železničkoj stanici, njene…

Kurir pre 2 sata
Četiri sata dugih kao večnost trajalo je izvlačenje jedne od preživelih, ali teško povređenih, u nesreći na novosadskoj Železničkoj stanici. Reči mlade majke Teodore M. (23) iz Kisača, u naletima stanja bez svesti, buncanja, pa povratka u… »
"Amputirane su joj noge, borba traje" Ana Kokić objavila potresne informacije o devojci koja je povređena u ns

"Amputirane su joj noge, borba traje" Ana Kokić objavila potresne informacije o devojci koja je povređena u ns

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Teodora Martinko (23) iz Kisača, teško je povređena u nesreći koja se dogodila 1. novembra u Novom Sadu, kada je stradalo 14 ljudi. Lekari se bore za život mlade devojke koja se tog dana našla na Železničkoj stanici ispod… »
Kod kuće je čekaju beba i muž, u indeksu desetke: Srbija plače zbog mlade mame teško povređene u Novom Sadu

Kod kuće je čekaju beba i muž, u indeksu desetke: Srbija plače zbog mlade mame teško povređene u Novom Sadu

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Jedna od žrtava tragedije u Novom Sadu koja je odnela 14 života je i prelepa Teodora Martinko (23) iz Kisača kojoj se još uvek bore za život. Ova mlada devojka venčala se u aprilu prošle godine, a mama je devojčice od godinu dana… »

Vesti dana »