Povezane vesti
Taki u bolnici smršao 8 KG! Doktori ga ne puštaju kući, otkrio kako se oseća nakon što je bio klinički mrtav
Kurir 06.11.2024
Radomir Marinković Taki trenutno se nalazi u bolnici, zbog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, on je hitno hospitalizovan nakon što je bio klinički mrtav 15 sekundi, jer mu je srce stalo. Taki, koji nam je rekao da se još uvek nalazi u bolnici, gde mu… »
Taki hitno hospitalizovan: Bio klinički mrtav, smršao 8 kilograma: I dalje je u bolnici na ispitivanju
Blic 06.11.2024
Radomir Marinković Taki, otac starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković, se trenutno nalazi u bolnici, zbog narušenog zdravstvenog stanja. Radomir Marinković Taki je hitno hospitalizovan nakon što je bio klinički mrtav 15 sekundi, jer mu je srce… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučićev kontramiting na Vidovdan može izazvati sukobe, odgovornost je njegova
Novi magazin pre 31 minutajoš 23 povezane

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 3 satajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 42 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 6 satijoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih